Ya kardeşim sen bana dmeeden neden konu açıyorsun telafi ederiz aq niye böyle bişi yapıyosun mk
Kardeşim mecbur konu açacak senin keyfinimi bekleyecekYa kardeşim sen bana dmeeden neden konu açıyorsun telafi ederiz aq niye böyle bişi yapıyosun mk
Yav bi git bana demeden ne diye konu açıyo ben verirdim hesap telafi edersimKardeşim mecbur konu açacak senin keyfinimi bekleyecek
Sanal ortam burasi kimse kimsenin ne bok olduğunu bilmiyor yanlış anlamaYav bi git bana demeden ne diye konu açıyo ben verirdim hesap telafi edersim
O zaman sanalda yenisin ki neyin ne olduğunu bilmiyonSanal ortam burasi kimse kimsenin ne bok olduğunu bilmiyor yanlış anlama
Bana mı öğretiyon aq tg den yazsın bana o hesap vercemYaptığın resmen dolandirmak kurucu mail olmadan satamaz sin veya takas yapamazsın
Hahaha banami diyorsun bunu sen yokken biz vardık aslanım kendini bişi sanma düzgünce konuşuyorum sabrımı zorlama dünki çocuksunO zaman sanalda yenisin ki neyin ne olduğunu bilmiyon
Tamam Yazcak bekleBana mı öğretiyon aq tg den yazsın bana o hesap vercem
Yav bi git senle işim yok canımı sıkma o çocuk gelsin hesap vercem kimsenin hakkı üzerimde kalmazBenimlede konuşurk
Hahaha banami diyorsun bunu sen yokken biz vardık aslanım kendini bişi sanma düzgünce konuşuyorum sabrımı zorlama dünki çocuksun
Tamam gel tg dostum uzatmaYav bi git senle işim yok canımı sıkma o çocuk gelsin hesap vercem kimsenin hakkı üzerimde kalmaz
Duyur için tşk lerARACISIZ İŞLEM YAPMAYIN! KURUCU MAİL OLMADAN İG ALMAYIN.
Hesabı vereceğini dile getirmişsin. Aranızda çözdüğünüzde bana bildirin konuyu çöpe taşırım. Dolandırıcı konumuna düşmezsinYav bi git senle işim yok canımı sıkma o çocuk gelsin hesap vercem kimsenin hakkı üzerimde kalmaz