şikayetim var

TG kullancı adı olan "@wefebaykam" üyenizden 158 k Instagram aldım bana alırken " kurucu yok revert kırdım secure iptal adamda " Dedi diye aldım ben hesabı ve hesab öbürsü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TG kullancı adı olan "@wefebaykam" üyenizden 158 k Instagram aldım bana alırken
"
kurucu yok

revert kırdım

secure iptal adamda
"
Dedi diye aldım ben hesabı ve hesab öbürsü gün çekildi kim tarafından çekildi hakkında bir bilgim yok yazdım benlik değil diyip görüldü atıyor şikayetciyim telafi istiyorum hesabı başka birine vermiştim ve şuan hesabı benden soruluyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kendisine satılırken belirttiği gibi kurucu olmadığını ve hesap kurucu yemesin diye revert kırdığımı söylemişim 1 haftadır bende olan hesap satın alınmadan önce tek tek yazmışım. Garantiye almak istediyse kuruculu hesap alması gerekirdi gerekli bilgileri verdiğimi düşünüyorum Hesabı sattıktan sonra hesap geri çekilebilir bundan ben sorumlu olamam zaten belirtmişim.

Kendisine satılırken belirttiği gibi kurucu olmadığını ve hesap kurucu yemesin diye revert kırdığımı söylemişim 1 haftadır bende olan hesap satın alınmadan önce tek tek yazmışım. Garantiye almak istediyse kuruculu hesap alması gerekirdi gerekli bilgileri verdiğimi düşünüyorum Hesabı sattıktan sonra hesap geri çekilebilir bundan ben sorumlu olamam zaten belirtmişim.
ve yanılıyormuyum bayadır instagram sanalındayım secure basınca kurucu düşer. hesap kurucu düşmedi hesap geri çekildi kendisine de dedimki mail bana gelmez sana gelir secure basarsam hesabı geri alamayız sadece kurucu düşer diye.

ve yanılıyormuyum bayadır instagram sanalındayım secure basınca kurucu düşer. hesap kurucu düşmedi hesap geri çekildi kendisine de dedimki mail bana gelmez sana gelir secure basarsam hesabı geri alamayız sadece kurucu düşer diye.
Benim kuruculu diye sattığım bir hesap yok ve garanti vericeğim hakkındada herhangi birşey mevcut değil ios ekranı açık olabilir hesabın ilk mailide bizde değil sizin yaptığınız herhangi bir hata yüzündende çekilmiş olabilir peki bunlar ne olacak?

Secureyi iptal ettim diyip şimdi secure basınca kurucu düşer diyorsun, burada hangi dediğine okey verelim?

Adamın hesabını o adam, security iptalsa, revent kırılmışsa bir tek kurucudan alırlar "diyelim", e adam 2fac çekmişse hesaba o zaman napacağız? kim çekti
İos kod ekranı diye birşey var bilmiyorsun sanırım ? Tartışmaya iyice girmek istemiyorum kurucusuz hesap sattık diye tokatçımı oluyoruz eşşek gibi kendi attığı sstede yazmışım kocaman kurucu yok diye bu kadar iyi biliyordu gidip kuruculu hesap alsaydı

Tutsaydı 21 gun silikte kurucu olsaydı hesap satıyorum ben elde nasıl tutucağı tutamıyıcağından banane?

Kurucusuz hesap satıyoruz hesap geri çekiliyor ve şikayet konusu açılıyor eşşek gibi kocaman kurucusuz diye yazmışım bu seferdede tokatçı oluyoruz ne yapalım adamın yerinede mi silik atıp kurucu bekleyelim bizdeyken hiç sıkıntı olmuyor hesaplarda size geçince gidiyor allah allah ya dahada ban yiyiceksek ne diyim 🤣👊

İşlemde aracı oldum sorunsuz gerçekleşti ödemeyi de hesabı da sahiplerine teslim ettim.

@6efew hesap kurucu yemez revert kırdım secure iptal diye bu hesabı sattı yani bu garanti vermemiş olsa da söylediği söz garanti teşkil eder bu yüzden @6efew iade ya da telafi sağlamak için 24 saatin var, aksi takdirde kalıcı olarak uzaklaştırılacaksın.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,035Konular
3,274,309Mesajlar
316,812Kullanıcılar
Üst Alt