Dagilmamasi için konu silindi gereken kişiler gördü zaten 1k coin verip Alan kişiler ıg den yazsın ; ibrahimkoksalq içeriği tekrar atım onlara

SpyCoin istenen konu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar method türklerde sekiyor bazen onu anlamadım ama yabancı hesapları vuruyor kanıt bırakıcam sabah

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hi,

Thank you for contacting us. We've received your report and extend our condolences and appreciate your patience throughout this process.

Keep in mind, we require specific pieces of information in order to take action on your report:
- Full name of the deceased person
- The Instagram username of the deceased person
- A copy of a death certificate, or an obituary/news article that includes the full name of the deceased person

If you didn't previously provide us with this information, please do so now by responding to this message.

Thanks,
The Instagram Team

Bu gelirse

- Ad Soyad

- Kullanıcı adı @ile

Ölüm linki atın gönderin bukadar

Sonrası beklemek...

Hdkxjdkxkdkkx ne şüphesini ne iadesi aq djdoskkiiix 3 kişi anıt girdi 1 kişi vurdu Almancı da girdi dün
usta adam konuya yanlış id koyuyor adam yazmadan sen sonunda x olduğunu söylüyorsun adam gezgin ve en son mart ayında girmiş 1k coini havadan çıkartmadı ya marttan beri hiç bir yorum yapmayıp bu konuya gelip doğrudan yaptım oldu demesi şaşırtıcı dğeil mi? yanlış mı düşünüyorum

usta adam konuya yanlış id koyuyor adam yazmadan sen sonunda x olduğunu söylüyorsun adam gezgin ve en son mart ayında girmiş 1k coini havadan çıkartmadı ya marttan beri hiç bir yorum yapmayıp bu konuya gelip doğrudan yaptım oldu demesi şaşırtıcı dğeil mi? yanlış mı düşünüyorum
Arkadaş dün chatdeydi Almancı vs vardı onlara free tgden saldım 2) Arama kısmına yazınca x li hesap çıkıyor 3)iaden yapıldı git şimdi konudan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,199Konular
3,276,516Mesajlar
317,101Kullanıcılar
Üst Alt