Sınav Kağıdı hack

Rating - 0%
sa beyler şimdi bizim hocaların office-365 hesabı var e posta işte orda sınav kağıtlarını birbirlerine gönderiyorlar 1 hocanın office hesabının şifresini nasıl bularbilirim e-postayı biliyorum ama şifreyi bilmiyorum sadece hesaba girip çıkıcam sınav kağıdına bakmak için taşaklarınızdan öpeyim derdime çare bulun eğer sene sonu ortalama 80 üstü gelirse anamlar edirneye göndercek nasıl yapabilirim bilen varsa yazsın hadi iyi akşamlar beyler.

Rating - 0%
Çok şey istiyorsun mail istemci firmasıda seni gelsin kırsın diye bekliyordu :) Önlem almadı hiç tüm kapıları kurban gelsin girsin diye açık bıraktı :)

Rating - 0%
Hocana rat at en iyisi :D veya bi sistem düşün kafanda hoca büyük ihtimal her şifresini aynı yapıyordur bi loglama sistemiyle hocayı bir yere giriş yaptır maille bağlanıyor gibi düşün bişeyler o loglama kısmını hallederim ben hocana yedirirsin giriş yapar oda atarım şifreyi sana takılırsın jsdfl

Grayman

#Zarar verme Psikolejisi. ~
Rating - 0%
loglama ne demek moruk?
Birisine Keylogger,Trojan,Rat vs. Attığında kayıt tutar onada log kaydı denir.
Antilere yakalanmayan rat hazırla Crypter'dan..
Önerim
Bu Crypter.
Sosyal Mühendislik yaparak hocana ratı yedirmeye çalış. Kendi hesaplarından yazma İnstagram'dan yada diğer sosyal medya hesaplarından bir kaç muhabbet yaptıktan sonra Yaptığın ratı at :) işin rast gelsin

131,614Konular
3,269,765Mesajlar
315,601Kullanıcılar
Selçuk23Son Üye
Üst Alt