Yardım Sınavları nasıl alabilirim?

Rating - 0%
Performans ödevi olarak bir PDF hazırlayıp içine RAT koyacağım ancak windows defender ve diğer anti virüsler RATı algılıyor. Nasıl defender'a yakalanmadan öğretmenimin bilgisayarına sızabilirim?

NOT:
Darkcomet kullanıyorum.

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Performans ödevi olarak bir PDF hazırlayıp içine RAT koyacağım ancak windows defender ve diğer anti virüsler RATı algılıyor. Nasıl defender'a yakalanmadan öğretmenimin bilgisayarına sızabilirim?

NOT:
Darkcomet kullanıyorum.
cok ıyı mantık amk

Rating - 0%

NOT:
Darkcomet kullanıyorum.
Sen baştan o işi bırak kendi kendini patlatırsın, ayrıca undetect için crypter lazım onuda bedava bulamazsın.

Yani rat işi bile basit değil artık, crypter olmadan antivirüs geçmen zor ayrıca herhangibi bir şikayette seni çok rahat tespit ederler gizliliği sağlayabilceğini sanmıyorum çünkü sadece ip ile bitmiyor o iş.

Sen bilirsin artık sorunun cevabıda: crypter, onunla rahat geçersin.

Yada kaynak kodunda düzenleme yaparsan scantime undetect elde edebilirsin ancak runtime için farklı önlemler gerekiyor ne yazık ki.

131,624Konular
3,269,834Mesajlar
315,624Kullanıcılar
rax2fastSon Üye
Üst Alt