Yardım Sınıfa intikam

Merhaba dostlar sınıftaki tüm kizlarla sorunum var nasıl bı plan yapayım hepsine yardim edip beğendigime 20 coin beleş hadi bakalım

Kardeşim deep webten bir tane silah alıyorsun daha sonra sevdiğin insanlara yarın okula gelme sen şanslısın diyorsun. Okula gidiyorsun ve nefret ettiklerini pat pat vuruyorsun sonra ben ordan çıkıp seni bayıltıyorum ve günün kahramanı oluyorum. İZİ PİZİ GG WP

Kardeşim deep webten bir tane silah alıyorsun daha sonra sevdiğin insanlara yarın okula gelme sen şanslısın diyorsun. Okula gidiyorsun ve nefret ettiklerini pat pat vuruyorsun sonra ben ordan çıkıp seni bayıltıyorum ve günün kahramanı oluyorum. İZİ PİZİ GG WP
Znjsnaha reis doru bise sole be

daha önce instalarını hacklediğini söyledin sabah erken okula gidiyorsun sınıfta kimse olmayacak genellikle sabahları kapı açık olur ardından önceki gece tüm hepsinin dm lerini inceliyorsun ve en güzel ifşalanabilecek olanları ss alıyorsun ve bir flash a atıyorsun hepsini sonra sabah akıllı tahtaya hepsini atıyorsun ve resimleri açıyorsun tahtanın sesini kapat sonrada kapağını kapat hoca derste açtığında resimi tüm sınıftakiler görücek ve hocada görücek bu ne filan derse ve kapamazsa şanslı olursun o zamana kadar herkes okur kız ifşa olur (ifşalanabecek resimler olursa daha iyi olur ama kendi izini belli etmemelisin )

beden dersinin oldugu gün fanta değilde yedi gün alıyosun 1lt lik dokuyosun içini içine isiyosun sonra beden dersi oldugunda ucunu delip hepsinin çantasına fıskırtıyosun bukadar yegen

beden dersinin oldugu gün fanta değilde yedi gün alıyosun 1lt lik dokuyosun içini içine isiyosun sonra beden dersi oldugunda ucunu delip hepsine fıskırtıyosun bukadar yegen
ama fanta olmaması onemli yedi gün daha çok çise benziyo yanlıslıkla ıcme bıde hem senden bırsey calmaya calısan olursa yedı gununu alcak bı ıccek cis i ooooh lıkır lıkır

Merhaba dostlar sınıftaki tüm kizlarla sorunum var nasıl bı plan yapayım hepsine yardim edip beğendigime 20 coin beleş hadi bakalım
Knk birtane doğum günü pastası al ve içine Bekinus yani laksatifler içinde etkisi %100 olan tek ilaç diyebilirim türkce tabiriyle Cırcır Atomu diyebiliriz affetme yani barışma diye kitelersin onalrda yicektir sonuç bütün sınıf gg aqk

Sınıfta düşük frekanslı ses aç ama sen kendi kulağını kapat. Herkesin kafası sikilir 10 dk sonra. Yt'den araştır frekansı tam hatırlamıyorum

daha önce instalarını hacklediğini söyledin sabah erken okula gidiyorsun sınıfta kimse olmayacak genellikle sabahları kapı açık olur ardından önceki gece tüm hepsinin dm lerini inceliyorsun ve en güzel ifşalanabilecek olanları ss alıyorsun ve bir flash a atıyorsun hepsini sonra sabah akıllı tahtaya hepsini atıyorsun ve resimleri açıyorsun tahtanın sesini kapat sonrada kapağını kapat hoca derste açtığında resimi tüm sınıftakiler görücek ve hocada görücek bu ne filan derse ve kapamazsa şanslı olursun o zamana kadar herkes okur kız ifşa olur (ifşalanabecek resimler olursa daha iyi olur ama kendi izini belli etmemelisin )
Control Z izledikten sonra benim eşgal

131,667Konular
3,270,219Mesajlar
315,720Kullanıcılar
PehloloSon Üye
Üst Alt