sinir krizi geçirmeye az kaldı

mk 55 site denedim bi tane bile çalışan yok amk hosting de somee gg atıo hemen diğerleri supendes yiyio yarrak kürek sinir ediyor amk sinir den tırlatacak bi gün eskiden en...

mk 55 site denedim bi tane bile çalışan yok amk hosting de somee gg atıo hemen

diğerleri supendes yiyio yarrak kürek sinir ediyor amk sinir den tırlatacak bi gün

eskiden en düşük 30 tane sitede fake sc için izin veriodu frenom sınırsız dom doluydu old zamanlar kullandığım şeyler şimdi ne sikim sonik iş oldu amk daşşak geçke için 10 20 tane fake sc site kuruyo bebeler sonra siteler artık izin vermio işini yapanlar iş yapamıo bu sefer amk ramazan ramazan deli sinir oldum Fake sc izinli ml tk domaine izin veren fake olan pm atarsa güzel olr tam 14 saatir uğraşıyorum ya ssl gelio 1 gün sonra site gg ya da komple ssl gelmio onaylanmıo vs deli etti

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

diğerleri supendes yiyio **Küfürbaz** kürek sinir ediyor amk sinir den tırlatacak bi gün

eskiden en düşük 30 tane sitede fake sc için izin veriodu frenom sınırsız dom doluydu old zamanlar kullandığım şeyler şimdi ne **Küfürbaz** sonik iş oldu amk daşşak geçke için 10 20 tane fake sc site kuruyo bebeler sonra siteler artık izin vermio işini yapanlar iş yapamıo bu sefer amk ramazan ramazan deli sinir oldum Fake sc izinli ml tk domaine izin veren fake olan pm atarsa güzel olr tam 14 saatir uğraşıyorum ya ssl gelio 1 gün sonra site gg ya da komple ssl gelmio onaylanmıo vs deli etti
Kebir host ?

Kral sakin ya phpnet.us dan aç domain tk olmasın ssl de cloudflare olacak
Cloudfee den ssl alıyorum max 1 gün sonra ssl gidio ya da hiç ssl gelmio ya da dom supendes yedirio çok sinir etti geceden beri uykusuzluk tüm ev yükü bende üstüne corona var çarşıya çıkılmıo çalışılmıyo bi sikim yapılmıo kafam çok terso oldu

Cloudfee den ssl alıyorum max 1 gün sonra ssl gidio ya da hiç ssl gelmio ya da dom supendes yedirio çok sinir etti geceden beri uykusuzluk tüm ev yükü bende üstüne corona var çarşıya çıkılmıo çalışılmıyo bi **Küfürbaz** yapılmıo kafam çok terso oldu
Page rule yapmıyor musun bir de sitenin başına www. koymazsan girmiyor siteye

diğerleri supendes yiyio **Küfürbaz** kürek sinir ediyor amk sinir den tırlatacak bi gün

eskiden en düşük 30 tane sitede fake sc için izin veriodu frenom sınırsız dom doluydu old zamanlar kullandığım şeyler şimdi ne **Küfürbaz** sonik iş oldu amk daşşak geçke için 10 20 tane fake sc site kuruyo bebeler sonra siteler artık izin vermio işini yapanlar iş yapamıo bu sefer amk ramazan ramazan deli sinir oldum Fake sc izinli ml tk domaine izin veren fake olan pm atarsa güzel olr tam 14 saatir uğraşıyorum ya ssl gelio 1 gün sonra site gg ya da komple ssl gelmio onaylanmıo vs deli etti
.D

Somee kullanacaksan cloud ekleme scriptini vt de tarat bakalim bişey çıkacak mi somee de SSL almak basit ssl bölümüne git ordan al
Merhaba, rahatsız ediyorum ben somee de ssl alamadım veya beceremedim hata alıyorum, yardım eder misiniz nasıl ssl alırım somee de?
YouTube da bununla ilgili bir video yok yardım edersen sevinirim.

diğerleri supendes yiyio yarrak kürek sinir ediyor amk sinir den tırlatacak bi gün

eskiden en düşük 30 tane sitede fake sc için izin veriodu frenom sınırsız dom doluydu old zamanlar kullandığım şeyler şimdi ne sikim sonik iş oldu amk daşşak geçke için 10 20 tane fake sc site kuruyo bebeler sonra siteler artık izin vermio işini yapanlar iş yapamıo bu sefer amk ramazan ramazan deli sinir oldum Fake sc izinli ml tk domaine izin veren fake olan pm atarsa güzel olr tam 14 saatir uğraşıyorum ya ssl gelio 1 gün sonra site gg ya da komple ssl gelmio onaylanmıo vs deli etti
paralı ama ucuz illegal izinli ve yazılımlar kısmında sc var sus atmıyor ve meta temalı ben kullanıyorum şu anda

132,108Konular
3,275,135Mesajlar
316,913Kullanıcılar
VAVENSon Üye
Üst Alt