Öncelikle çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. Gerçekten ihtiyacı olan 5 kişiye öğreteceğim. Moderator dostlarım konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Bu yöntemi kusursuz hale getirmek için yıllarımı harcadım. Devir zamanının geldiğini düşünüyorum. öyle hack sitelerindeki gibi vps al sınırsız email gönder bilmem ne palavra işler. Veya udemy'deki gereksiz ve yalan zamanınızı çalan eğitimler gibi değildir. %100 Sonuç alabileceğiniz bir eğitim sistemidir. bire bir ben öğretip kuruyorum ve uyguluyorum. Anahtar teslim yapıyorum.
Hizmetler;
Smtp server bulmak ( Limitsiz )
Wm, Linux kurulumu ( düzenleme ve cracking işleri için )
Excelde gerekli formüller ve düzenleme yöntemleri ( Minumum vakit kaybı için )
Smtp server kontrol programları ( spama düşen smtpleri anında bul ve yok et )
Spama düşmemek örneğin 1000 adet smtp serverimiz var. Gelen kutusuna düşmesi için çok önemli bilgiler. ( babanızın oğlundan öğrenemezsiniz )
Yapacaklarım bittikten sonra [email protected] (örnek veriyorum suç teşkil etmemesi açısından) diye email bile gönderebilirsiniz.
Bizzat tüm sistemi anahtar teslim şekilde kuracağım ve teslim edeceğim.
Eğitimi satın alacak kişilerin ekstra almaları gerekenler.
1 vps ( önemli söyleyeceğim yerden alınması gerekir )
2 domain ( önemli söyleyeceğim yerden alınması gerekir )
ve benim istediğim programları codecanyondan alması gerekecek.
diğer ufak botları vs. ben hediye edeceğim.
Ödeme kesinlikle nakit alınacak. isteyen arkadaşlar ile yüzyüze görüşülebilir. Ücret görüşülür.
iletişim Telegram : smtp_king
Bu yöntemi kusursuz hale getirmek için yıllarımı harcadım. Devir zamanının geldiğini düşünüyorum. öyle hack sitelerindeki gibi vps al sınırsız email gönder bilmem ne palavra işler. Veya udemy'deki gereksiz ve yalan zamanınızı çalan eğitimler gibi değildir. %100 Sonuç alabileceğiniz bir eğitim sistemidir. bire bir ben öğretip kuruyorum ve uyguluyorum. Anahtar teslim yapıyorum.
Hizmetler;
Smtp server bulmak ( Limitsiz )
Wm, Linux kurulumu ( düzenleme ve cracking işleri için )
Excelde gerekli formüller ve düzenleme yöntemleri ( Minumum vakit kaybı için )
Smtp server kontrol programları ( spama düşen smtpleri anında bul ve yok et )
Spama düşmemek örneğin 1000 adet smtp serverimiz var. Gelen kutusuna düşmesi için çok önemli bilgiler. ( babanızın oğlundan öğrenemezsiniz )
Yapacaklarım bittikten sonra [email protected] (örnek veriyorum suç teşkil etmemesi açısından) diye email bile gönderebilirsiniz.
Bizzat tüm sistemi anahtar teslim şekilde kuracağım ve teslim edeceğim.
Eğitimi satın alacak kişilerin ekstra almaları gerekenler.
1 vps ( önemli söyleyeceğim yerden alınması gerekir )
2 domain ( önemli söyleyeceğim yerden alınması gerekir )
ve benim istediğim programları codecanyondan alması gerekecek.
diğer ufak botları vs. ben hediye edeceğim.
Ödeme kesinlikle nakit alınacak. isteyen arkadaşlar ile yüzyüze görüşülebilir. Ücret görüşülür.
iletişim Telegram : smtp_king