Sınırsız Gmail Açma

öncelikle sa arkadaşlar ben furkanpatir sanalda can patir olarakta bilinirim bugun sizze sinirsiz gmail methodu vercem methoda gecelim NOT: KESİNLİKLE MOBİL VERİ OLMADAN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle sa arkadaşlar ben furkanpatir sanalda can patir olarakta bilinirim bugun sizze sinirsiz gmail methodu vercem[CHARGE=3][/CHARGE] methoda gecelim

NOT: KESİNLİKLE MOBİL VERİ OLMADAN BU TAKTİK OLMAZ
İPHONE VE SAMSUNG CİHAZLARDA DAHA İYİ PERFORMANS ALABİLİRSİN
2. NOT: SAMSUNG CİHAZLARDA GOOGLE CHROME YERİNE SAMSUNG İNTERNET UYGULAMASI KULLANMANIZ DAHA VERİMLİ OLUR.
(Ben bütün cihazlarda Samsung internet uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim)

1- öncelikle telefonda arka planda herhangi bir uygulama açık olmayacak
2- Cihazın konum özelliği kapalı olacak
3- Bunları yaptıktan sonra, ilk önce mobil verimizi açıyoruz.
4- mobil veriyi açtıktan sonra 2-3 saniye bekleyip uçak modunu açıyoruz
5- uçak modunu actiktan sonra Google Chrome'a giriyoruz
6- Google chrome'a girdikten sonra gizli sekme açıp arama butonuna " google " yazıyoruz
7- sonra internet yok hatası verecek, bu hatayı alınca uçak modunu kapatıyoruz. Otomatikman mobil verimiz açılacaktır
8- arama sonucumuz yüklendikten sonra sağ üstte hesap butonu simgesi olacak, ona tıklıyoruz
9- hesap oluştur bölümüne gelip
" Kendim için hesap oluştur" sekmesine tıklıyoruz
10- Temel şeyleri yapıp kayıt- oluyoruz
Örneğin isim Ali yilmaz, gmail : [email protected]
Şifrelerin hepsini de aynı yapmayı unutmayın ki sattığın kişi kontrol ederken zorluk yaşamasın
11-hesap başarılı bir şekilde oluşturulduktan sonra gizli sekmeyi kapatıp, mobil veriyi de kapatıyoruz.
12- bir sonraki gmaili açmak için mobil veriyi en az 1 kere aç kapa yapmamız gerekiyor.
13- ortalama 5-6-7 tane actiktan sonra ban atacaktır Google. Paniğe kapilmiyoruz ve aradan 2 saat geçmesini bekliyoruz. Tam 2 saat sonra ban açılıyor otomatik olarak
( Örneğin 13.10 da ban yediysen 15.10 da açılıyor o ban)
LÜTFEN BAN YEDİKTEN SONRA ARADAN 2 SAAT GEÇMEDEN GOOGLE CHROME' A HİÇ GİRMEYİN

NOT: Daha az bir sürede daha fazla açmak isterseniz, her gmaili açtıktan sonra 7-8 dakika beklemenizi tavsiye ederim. Bir sonraki gmaili açmak için

Bol Kazançlar..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,410Konular
3,280,498Mesajlar
317,542Kullanıcılar
Darkfable01Son Üye
Üst Alt