sintre iti hakkında şikayet ( artık yeter )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Chatde şahit olan arkadaslar da vardır. Kendı resellerı ve baskasına ait. Bugun jacksona bir üye yazıyor ve diyorkı sızın sunucudan plesk aldım ve patladı diyor. Sintre sizin sunucunuz oldugunu söyledi diyor. Plesk yüzünden de 100k sı gitmiş loglanmıs yanı : )

Skullz a tam video gönderdim

photo_2021-11-19_21-15-12.jpg

gene adımızı karalıyor . Ben bu cocuktan bıktım. Hakkımda 2 şikayet var oda bu it yüzünden var. Hepside boş şikayetler olup adımı karalamaya calısmasıdır. Buda son nokta oldu. Bu plesk bize ait degıldır chatde de görmussunuzdur zaten. Şimdi acıkla bakalım itin evladı @Sintre

@SkullZ @Al Simmons

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@Sintre @lightningx ve @dramatikbiri olarak 3 Multisi bulunan Sintre, bir açıklama bekliyorum. @Blind Guardian 'ın attığı video'yu izledim ve videoda, Blind'e ait olmayan bir sunucuyu, blind'e aitmiş gibi, blind'i suçlar gibi bir eylemde bulunmuşsun. Tüm hepsi için açıklama yapman gerekiyor.

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%

Lastromance

Rating - 100%
Ben kurumsal bir üye olarak burada +150 müşteri ye ulaştım. Kim plesk dese direk adımı verirler ve blind benim ortağım + kardeşimdir. Çöp plesk sunucularımda adımızın karalanması hiç hoş değil. Üye bana yazmasa haberimiz olmaz, belki adımıza şikayet dahi açarlar.

Lastromance

Rating - 100%
100k ile sintre iti alakasızmış, konu ismimizin karalanması…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,581Konular
3,269,344Mesajlar
315,463Kullanıcılar
winnerxddSon Üye
Üst Alt