ben mi 4l satıyom NDLWNFŞANFŞANDLSJSen yazdin bana 4l satıyorum diye bende ucuz diye alicaktim aq cocu
ben mi 4l satıyom NDLWNFŞANFŞANDLSJSen yazdin bana 4l satıyorum diye bende ucuz diye alicaktim aq cocu
ben mi 4l satıyom NDLWNFŞANFŞANDLSJ
Mesajlari sildigi icin rahatsin dimikanıt? at benim sana 4l satmaya çalıştığıma dair
ben senin tgni nerden buluyum artı sana nie yazıyım artı nie tgden alışveriş yapıyon 2.si nie spyden yaz demedinMesajlari sildigi icin rahatsin dimi aq cou
neyin ismi aynı aq benim ismiö harun mu oçSu adminler bakabilirmi attim Herseyi isim ayni başkasının ismiyle miLleti dolandiriyo
TGDen nerden buliyim mi bak yazmissin tg sal diye soylicek biseyin yok konuyu carptirma aq dolandirciisiben senin tgni nerden buluyum oç artı sana nie yazıyım artı nie tgden alışveriş yapıyon 2.si nie spyden yaz demedin
aga admin yok muTGDen nerden buliyim mi bak yazmissin tg sal diye soylicek biseyin yok konuyu carptirma aq dolandirciisi
İLk alisverisimdi o hesabi atinca guvendim yorumlarına baktim attim kanitlari bakinolaya bak aq. Adminler 100 kere uyardı uyarmayada devam ediyor konuşmalarınızı spy üzerinden pm yoluyla yapın diye :d
Attim bana yazan sensin tek tg sen istedinsatın aldığın kişinin tgsini söyle artı 4l yi satan vardı bugün
O diğer çocuk da tokatciydi hatta @mectury abiye tgsini sordurdum @mecturyy diyr biri yazmıştı bana o da cevaplayabilir o değil konuAttim bana yazan sensin tek tg sen istedin
aga onu bilmem ben ama beni tokat meselesinr karıştıyo bu oçPhytonf isimli Instagram kullanıcısı benim ismimi çalıp insanları tokatlamıştı hiçbir şekilde method vs satın almayın Tokatçının teki.
benim ig kapandı yazamadım daha ssinide attım@1emarex bu arkadasa sorabilirsiniz instasini istedi çocuktan yazdim dedi sonra bende çocuğa söyledim gruba al benide caktirma ama dedim girdigimde ismi letme ydi
Parami at amin oğluaga onu bilmem ben ama beni tokat meselesinr karıştıyo bu oç
knk hesap senin değil ki aq barışwinson denen bi bebeye ait bi ara benim nickide çalmıştı.aga onu bilmem ben ama beni tokat meselesinr karıştıyo bu oç
aga adam o hesao senin diyo sikecem onu istiyoknk hesap senin değil ki aq barışwinson denen bi bebeye ait bi ara benim nickide çalmıştı.
senin değilse ne takıosun boşver?aga adam o hesao senin diyo sikecem onu istiyo
Bisey bilmeden neden yorum yapiyosun bayanknk hesap senin değil ki aq barışwinson denen bi bebeye ait bi ara benim nickide çalmıştı.
Ben biliyorum yanlız olayıBisey bilmeden neden yorum yapiyosun bayan
knk tartışma bu veletle admin gelsin ilgilensin %100 benim olmadığım anlaşılır ztmBen biliyorum yanlız olayı
Olay o değil bu yavsak dolandırıcı mesajları silmese şuan yalvarıyordu ban atmayın diye haram olsun anana sadakam oldun orospu evladiBen biliyorum yanlız olayı
Şuna haykırdım ya hahhgagdaghghdghadgdhagghadghdagaddah neyse konuyu okuyup tekrar cevaplıcamharclik icin saol dedi