Site Açamayan, ve bu işlerde yeni olanlar için ucuza instagram telif phishing sitesi açılır.

Phishing sitesi satmaya başlıyorum ve fiyatı sadece 15TL Sitede .com bulunmamaktadır fakat ssl+.ml bulunur. Şuan test için açtığım site tam 13 gündür kapanmamış durumda. Şuan...

Phishing sitesi satmaya başlıyorum ve fiyatı sadece 15TL
Sitede .com bulunmamaktadır fakat ssl+.ml bulunur.
Şuan test için açtığım site tam 13 gündür kapanmamış durumda.
Şuan sadece telif sitesi açıyorum. Scyi isteğe göre siz verebilirsiniz vermezseniz ben koyuyorum
Txtinize hiçbir şekilde karışmıyorum sizin belirlediğiniz isime göre txt adı konuluyor,
Ve düşürdüğünüz hesaplara hiçbir şekilde karışmam dolandırıcı çok var böyle ama ben onlardan değilim.
Site görüntüleri:

k2dCO3.png

Site böyle arkadaşlar. Ücretsiz SSL ve Hosting kullanıyorum 15 TL Sadece emek parası olarak alıyorum.
Site Almak isteyen kişiler bana pm ve ya instagram üzerinden ulaşabilir.
İnstagram : @fytrax

Phishing sitesi satmaya başlıyorum ve fiyatı sadece 15TL
Sitede .com bulunmamaktadır fakat ssl+.ml bulunur.
Şuan test için açtığım site tam 13 gündür kapanmamış durumda.
Şuan sadece telif sitesi açıyorum. Scyi isteğe göre siz verebilirsiniz vermezseniz ben koyuyorum
Txtinize hiçbir şekilde karışmıyorum sizin belirlediğiniz isime göre txt adı konuluyor,
Ve düşürdüğünüz hesaplara hiçbir şekilde karışmam dolandırıcı çok var böyle ama ben onlardan değilim.
Site görüntüleri:

k2dCO3.png

Site böyle arkadaşlar. Ücretsiz SSL ve Hosting kullanıyorum 15 TL Sadece emek parası olarak alıyorum.
Site Almak isteyen kişiler bana pm ve ya instagram üzerinden ulaşabilir.
İnstagram : @fytrax
Yok vazgeçtim satış yapmıyorum.

131,670Konular
3,270,229Mesajlar
315,722Kullanıcılar
heidiremiSon Üye
Üst Alt