Selam site , script ve db dahil kopyalaya bilen biri lazim ücret karşılığı tabi....
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

yani hackleme diyelim şunun adına![]()
Iş bitimi kurulum sonrası ödemeÖnce paranın yarısı, sonra diğer yarısı ise kabulüm. Sorumlulukta bana ait değil. Neyi istersen sağlarım hedef siteden.
Forumun adminleri ref olsun istersen? İş yapmayacak olsam yazmam bile.Iş bitimi kurulum sonrası ödeme
öyle bir yetenegin varsa öm atarmısın veya whatsapp 0534 362 27 47 ?Forumun adminleri ref olsun istersen? İş yapmayacak olsam yazmam bile.
@Mectruy @Nobody @Anarchosa @Code Red
Telegram: skullzbey ulaşabilirsin kardeşim.öyle bir yetenegin varsa öm atarmısın veya whatsapp 0534 362 27 47 ?
Çıkmıyor skullzbeyTelegram: skullzbey ulaşabilirsin kardeşim.
skype yokmu hocam telegram için telfn no gerkiyorTelegram: skullzbey ulaşabilirsin kardeşim.
byskullzÇıkmıyor skullzbey
Yok dostum. İstiyorsan pm'den görüşebiliriz.skype yokmu hocam telegram için telfn no gerkiyor
pm atamıyorumki hocam sizebyskullz
Yok dostum. İstiyorsan pm'den görüşebiliriz.
Reis konu açarmısın bununla ilgiliAnti seo için cloneden bahsediyorsan googleden önbellek çek direk 100 200 shelle kur fakat önbellekde hedef sitenin hiçbir bağlantısını bırakma sil
sizle nasil irtibat saglaya bilirim bana yardimci olurmusunuz ?Anti seo için cloneden bahsediyorsan googleden önbellek çek direk 100 200 shelle kur fakat önbellekde hedef sitenin hiçbir bağlantısını bırakma sil