Site Önerisi / @Mectruy

Quaxer

BIRAKTIM
Rating - 0%
Guest tabakasında olan eski üyelerimizin konularına atılan mesajın sahibi eğer "Guest" tabakasında ise "KONU SAHİBİ" olarak gözükmekte hatta bir konuda 5-6 tane konu sahibi var :)

Diğer bir önermem ise yeni üyeler sürekli "neden beğeni atamıyorum" konusu açıyor, kayıt olurken "neden beğeni atamıyorum" hakkında bilgi yazısı güzel olabilir.

Diğer bir husus ise profil resimlerinde ".gif" formatına izin verseniz güzel olur. İsteyen ".gif" isteyen ".png, .jpg vs." yükler. (50 KB'lik sınır arttırılsa iyi olur.)

İçerik olarakta şu "Nude" arşivlerine bir kısıtlama getirirseniz iyi olur gerçekten, forum p**** sitesine döndü.

@Mectruy

Son düzenleme:
A

Anarchosa

Gif formatına izin veriliyor fakat filtirelemelerden dolayı sadece 200x200 boyutlarındaki giflere.
Nude arşivleri konusunda haklısın Türk arşivler hariç yabancıların arşivleri paylaşılmamalı.

Rubin 

Man Down
Rating - 100%
quaxer tüm hepsine katılıyorum ama nude konuları atılsa sadece yeni konular kısmında görüntülenmese ama kategorisi içerisinde olsa iyi olur..

End

Rating - 0%
Guest tabakasında olan eski üyelerimizin konularına atılan mesajın sahibi eğer "Guest" tabakasında ise "KONU SAHİBİ" olarak gözükmekte hatta bir konuda 5-6 tane konu sahibi var :)

Diğer bir önermem ise yeni üyeler sürekli "neden beğeni atamıyorum" konusu açıyor, kayıt olurken "neden beğeni atamıyorum" hakkında bilgi yazısı güzel olabilir.

Diğer bir husus ise profil resimlerinde ".gif" formatına izin verseniz güzel olur. İsteyen ".gif" isteyen ".png, .jpg vs." yükler. (50 KB'lik sınır arttırılsa iyi olur.)

İçerik olarakta şu "Nude" arşivlerine bir kısıtlama getirirseniz iyi olur gerçekten, forum p**** sitesine döndü.

@Mectruy
Nude konusuna katılıyorum bir sınırlama getirilmeli. Demen gibi p***na sitesine döndü millet google aratıp kendini burda bulmasın :)

131,597Konular
3,269,507Mesajlar
315,508Kullanıcılar
hsus123Son Üye
Üst Alt