Sitelerdeki Gizli Bölüm ( Robot.txt )

Bu robot txt birçok sitede vardır adminler indexlenmemesi gereken şeyleri buraya atarlar ve bi nevi gizli bölüm gibi bir yer oluşur tabi çok çok gizli değil : ) bur da...

Bu robot txt birçok sitede vardır adminler indexlenmemesi gereken şeyleri buraya atarlar ve bi nevi gizli bölüm gibi bir yer oluşur tabi çok çok gizli değil : ) bur da indexlenmeyen şeyleri bir sitede ne kadar gezersek gezelim göremeyiz.

Robot.txt'yi ilk defa bu kadar detaylı anlatanı gördüm. Basitçe arama motorunun indexlenmesini ve ya indexlenmemesini istediğiniz yerler girilir :D
Neyse Eline Sağlık :)

Anlattığın robots.txt ile hack olayı yıllar öncesinde işe yarıyordu günümüzde robots.txt üzerinde önemli bir klasor bilgisi vs. tutmaz kimse tutsada klasor index almasın diye tutar klasordede accounts.txt gibi bir dosya olmaz :D

Robot.txt'yi ilk defa bu kadar detaylı anlatanı gördüm. Basitçe arama motorunun indexlenmesini ve ya indexlenmemesini istediğiniz yerler girilir :D
Neyse Eline Sağlık :)
Daha ayrıntılı anlatacaktım bana da gereksiz geldi.
Anlattığın robots.txt ile hack olayı yıllar öncesinde işe yarıyordu günümüzde robots.txt üzerinde önemli bir klasor bilgisi vs. tutmaz kimse tutsada klasor index almasın diye tutar klasordede accounts.txt gibi bir dosya olmaz :D
Belli olmaz yeni site açan kişiler belki geçici süreliğine önemli bilgiler kaydetmişti veya da boş boş dursun işte fazla bilgi göz çıkartmaz : )

131,819Konular
3,271,657Mesajlar
316,281Kullanıcılar
yusufG5672Son Üye
Üst Alt