Sitenin Admin panelini bulabilecek varmı ?

http://www.espowerbilisim.com/

Bi ara shell sokmustum ama çok kez basıldı zaten buna o yüzden dokunmadım
hocam sen bu index işlerinden anlyorsun madem benim bi sorunum var recovery shell kullanıyorum . symlink ektim 5 site geldi normalde swde 20 site var neden diğer siteler gelmedi creat cgı ya tıkladım.
Internal Server Error bu hata çıkıyor.
sitelerin ziyan olmasını istemiyorum.
nasıl bypass larım sunucuyu .

hocam sen bu index işlerinden anlyorsun madem benim bi sorunum var recovery shell kullanıyorum . symlink ektim 5 site geldi normalde swde 20 site var neden diğer siteler gelmedi creat cgı ya tıkladım.
Internal Server Error bu hata çıkıyor.
sitelerin ziyan olmasını istemiyorum.
nasıl bypass larım sunucuyu .
Symlinkte bitek wordpress ve joomla siteler gelir o yüzden 5 site çıkmış olabilir. eğer symlinkte hata alıyorsan eğer apache ise server,bi .htacces var elimde onu upload edersin okuyabilirsin configleri ama litespeed se onu bende çözemedim henüz :D

onu atarmısın bana c1 bypass yaptım ama bu çıkıyor
/c1/1/var/named/xxxx.db tıkladığımda
Forbidden
You don't have permission to access /system/storage/logs/c1/1/root/var/named/xxxx.db on this server.
bu çıkıyor nasıl çözebilirm
Yardım edecek baba yiğit yok mu ? :D

Son düzenleme:
onu atarmısın bana c1 bypass yaptım ama bu çıkıyor
/c1/1/var/named/xxxx.db tıkladığımda
Forbidden
You don't have permission to access /system/storage/logs/c1/1/root/var/named/xxxx.db on this server.
bu çıkıyor nasıl çözebilirm
Ya kardeşim o kadar yazı yazdım spyhackerz block attı gitti yazılar aq özele gel ordan anlatiyim

Çok Zor kardeş Cpanel dene Varsa Datadaki şifreleri dene bi bakıyım . Zaten Sitede Çok Fazla Admin var daha önceden bayağı girilmiş

131,820Konular
3,271,666Mesajlar
316,287Kullanıcılar
Gaddar1Son Üye
Üst Alt