Selamın aleyküm
Arkadaşlar size bir tane taslak vericem siz bunu hedef kişin maili veya dmine basıcaksınız %80 ihtimalle düşüyor hesaplar.
Türkçe
Merhabalar @Cabbar
Hesabınıza şuan (bruteforce) yani kaba kuvvet saldırısı yapılıyor ve bu saldırıyı yapan kişi hesabınıza her an erişebilir
O yüzden size ip kilit sistemimizi kullanmanızı acilen tavsiye ediyoruz
tek yapmanız gereken size verdiğimiz özel ip kilidimizi kullanmanız.
Nasıl kullanırım?
Size verilen ip kilit şifresini hesap şifrenizle değiştiriyorsunuz bu sayede hesabınıza sizden izinsiz kimse giremiyor.
İp kilit şifresi neye yarıyor?
Hesabınız çalınma durumunda hesabınıza sizin izniniz olmadan girilemiyor şifrenizi bilseler bile.
Senin ip kilitin @Cabbar
cabbaripkilit939833229₺?!*)#!2/2(₺!₺8instagramhesaptakipsistemi.,. *9*.*.
Yukardaki ip kilidinizi hesabınızın şifresi yapıyorsunuz ve hesabınız artık emin ellerde oluyor
_____________________________________________________________________________________________________
İngilizce
Hello @Cabbar
Your account is currently (bruteforce), a brute force attack, and the person doing this attack can access your account anytime
That's why I urgently recommend you to use our rope lock system.
all you have to do is to use our special rope lock that we gave you.
How do i use it?
You change the ip lock password given to you with your account password, so nobody can enter your account without your permission.
What is the ip lock password for?
In case your account is stolen, you cannot enter your account without your consent, even if it knows your password.
Your ip lock @Cabbar
cabbariplock939833229₺?! *) #! 2/2 (₺! ₺8instagramaccountsystem.,. * 9 *. *.
You are making the above ip lock the password of your account and your account is now in safe hands.
Ben denedim bu taslağı 26k hesap düşürdüm
Siz taslakta biraz değişiklik yaparak daha iyi birşey çıkarırsınız ortaya iyi forumlar
Arkadaşlar size bir tane taslak vericem siz bunu hedef kişin maili veya dmine basıcaksınız %80 ihtimalle düşüyor hesaplar.
Türkçe
Merhabalar @Cabbar
Hesabınıza şuan (bruteforce) yani kaba kuvvet saldırısı yapılıyor ve bu saldırıyı yapan kişi hesabınıza her an erişebilir
O yüzden size ip kilit sistemimizi kullanmanızı acilen tavsiye ediyoruz
tek yapmanız gereken size verdiğimiz özel ip kilidimizi kullanmanız.
Nasıl kullanırım?
Size verilen ip kilit şifresini hesap şifrenizle değiştiriyorsunuz bu sayede hesabınıza sizden izinsiz kimse giremiyor.
İp kilit şifresi neye yarıyor?
Hesabınız çalınma durumunda hesabınıza sizin izniniz olmadan girilemiyor şifrenizi bilseler bile.
Senin ip kilitin @Cabbar
cabbaripkilit939833229₺?!*)#!2/2(₺!₺8instagramhesaptakipsistemi.,. *9*.*.
Yukardaki ip kilidinizi hesabınızın şifresi yapıyorsunuz ve hesabınız artık emin ellerde oluyor
_____________________________________________________________________________________________________
İngilizce
Hello @Cabbar
Your account is currently (bruteforce), a brute force attack, and the person doing this attack can access your account anytime
That's why I urgently recommend you to use our rope lock system.
all you have to do is to use our special rope lock that we gave you.
How do i use it?
You change the ip lock password given to you with your account password, so nobody can enter your account without your permission.
What is the ip lock password for?
In case your account is stolen, you cannot enter your account without your consent, even if it knows your password.
Your ip lock @Cabbar
cabbariplock939833229₺?! *) #! 2/2 (₺! ₺8instagramaccountsystem.,. * 9 *. *.
You are making the above ip lock the password of your account and your account is now in safe hands.
Ben denedim bu taslağı 26k hesap düşürdüm
Siz taslakta biraz değişiklik yaparak daha iyi birşey çıkarırsınız ortaya iyi forumlar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl