@skullZ adına açılmış telegram hesabi

@SkullZ adına açılmış telegram hesabı bırakıyorum büyük ihtimalle esc dolandırıcılıgi yapacaktır arkadaş forumda da vardı daha önce konuşmuştuk @ zalim zeus tarzı bir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@SkullZ adına açılmış telegram hesabı bırakıyorum büyük ihtimalle esc dolandırıcılıgi yapacaktır arkadaş forumda da vardı daha önce konuşmuştuk @ zalim zeus tarzı bir kullanıcı adı vardı forumda eski mesajlara bakarken denk geldim
@İbrahim @SkullZ @Mectruy

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-11-10-08-32-66.jpg
    Screenshot_2022-02-11-10-08-32-66.jpg
    163.9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2022-02-11-10-11-05-83.jpg
    Screenshot_2022-02-11-10-11-05-83.jpg
    412.8 KB · Görüntüleme: 51
Katkısız oruspu çocukları ne kadarda hak yemeyi seviyorlar . Allah'ım sen affet

gençlerin açlıktan nefesi kokuyor, dolandırıcılığı meslek edinmişler, çalışmak istemiyorlar, ufak ufak dolandırmayla başlıyorlar sonra büyük lokma yemeye kalkacakalr ancak bu onların scilinde ADİ SUÇLAR olarak eklenecek ve asla düzgün bir gelecek elde edemeyecekler hırsız olarak kalacaklar, gerçekler bunlar biliyorum üzücü.

Diyecek pek bir şey yok, Mectruy abim zaten fazlasıyla söylemiş yapılanı ve olacakları. Keşke, 2-3 haneli rakamlar için bu tür münakaşalara girmeseler. Eminim, içlerinde parlak çocuklar vardır ama yazık işte. Hızlı para hırsı, gençlere böyle şeyler yaptırıyor.
Tek telegram adresim: @skullzx

bu arada arkadaş method* yazmayı bilmiyo la asdşlöaçösdlaçsöişdçşiwqeç,işçew

Yeteri kadar kişinin gördüğünü düşünüyorum skullzx de gördü isterse adminler konuyu kitleyebilir keşke böyle şeylere hiç girismeseler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,839Konular
3,271,896Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt