Skulzzdan şikayetçiyim

@SkullZ dan şikayetciyim benim coinlerim çalınıyor bana küfür ediyorlar anama coinlerimi vermiyorlar coinlerimi vermedikleri için küfür ediyorum suçlu ben oluyorum şikayet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@SkullZ dan şikayetciyim benim coinlerim çalınıyor bana küfür ediyorlar anama coinlerimi vermiyorlar coinlerimi vermedikleri için küfür ediyorum suçlu ben oluyorum şikayet ediyorum destek alamıyorum aldığım destek bana ban atması @SpyAdmin haklı ve haksız diye bir soyut kavram var fakat skulzz sadece gördügune bakarak ban atıyor kafasına göre adalet diye birşey yok bunda yardımcı olmuyor konuyu çözmekten yana değil Şikayetciyim skulzzdan

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-05-00-00-47-579_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-05-00-00-47-579_com.android.chrome.jpg
    430.4 KB · Görüntüleme: 31
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@SpyAdmin varken @SkullZ Kim oluyor işini iyi yapmıyor adam değil çünkü ? Konumu okumadan bana ban atıyor tüm SS ler mevcuttur ne gülüyon aq
hahahah burada işini iyi yapmıyor diye bir yorumbelirtmişsin eyvallah o kim oluyor bu kim oluyor diye bir dava yok yönetimde olan herkes görevini fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyor kimsenin 4 tane 5 tane kolu yok. Ayrıca SkullZ un veya bir başkasının adamlığını kişiliğini karakterini veya herhangi birşeyini eleştirecek seviyede kendinizi görmenizde gayet gülünç bir durum çee

hahahah burada işini iyi yapmıyor diye bir yorumbelirtmişsin eyvallah o kim oluyor bu kim oluyor diye bir dava yok yönetimde olan herkes görevini fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyor kimsenin 4 tane 5 tane kolu yok. Ayrıca SkullZ un veya bir başkasının adamlığını kişiliğini karakterini veya herhangi birşeyini eleştirecek seviyede kendinizi görmenizde gayet gülünç bir durum çee
Bilip bilmediğin konular hakkında yorum yapma kardeşim içinde olmadigin konular hakkında yorum yapma git diğer hesaptaki konuyu dikatlice oku sonra konuş

Bilip bilmediğin konular hakkında yorum yapma kardeşim içinde olmadigin konular hakkında yorum yapma git diğer hesaptaki konuyu dikatlice oku sonra konuş
senide yerim kardeşinide yerim bilader sen mi adamlığını yargılayacaksın milletin ağa mısın maraba mısın hayrola :D ne bu astığım astık kestiğim kestik havaları ?

"Bilip bilmediğin konular hakkında yorum yapma kardeşim içinde olmadigin konular hakkında yorum yapma git diğer hesaptaki konuyu dikatlice oku sonra konuş" ok cnm sosyal mühendisliğim kötü çee yönetilmezmişte bişeyler bomboş konuşuyorsun neyse yes ok kralsın imparatorsun ilahsın silahsın abicim

Ben forumun yönetimi ve kontrolünden görevliyim. Forumdakilerin huzuru adına görev yapmaktayım. Bu huzur her ne olursa, her kim olursa olsun sağlamakla görevliyim. Sadece sanalda hatta sadece spyda olan bir kaç rakam yüzünden herkese küfür edip konular açıp forumda bunun yaygarasını kopartamazsın yani forumun huzurunu kaçıramazsın. Seni küfür ve hakaretten 3 gün kadar banlamıştım. Bu hareketin ban sürenin uzatılmasına bir sebep fakat ben bunu yapmayacağım. Otur uslu uslu bekle ve forumda böyle küçük olaylar için kimseye hakaret etmemeyi öğren. Eğer ki 3 gün yetmezse söyle, 1-2 hafta daha ban atabilirim.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,139Konular
3,275,559Mesajlar
316,969Kullanıcılar
turkzSon Üye
Üst Alt