SkyNet Airdrop ve Airdroplar hakkında kısa bilgilendirme

Öncelikle hala forumda metamask nedir bilmeyen arkadaşlar var Airdrop nedir nasıl dolar akzanılıyor bilmiyor bu yüzden reklam olmasın diye büük youtuberların rehebr videolarını...

Öncelikle hala forumda metamask nedir bilmeyen arkadaşlar var Airdrop nedir nasıl dolar akzanılıyor bilmiyor bu yüzden reklam olmasın diye büük youtuberların rehebr videolarını ekliyorum Sorusu olan olursa bana telegramdan yaza bilir t.me/hitasyurek her neyse

1- MetaMask Rehberi

Bak kardeşim dostum üşenenin çocuğu olmaz bu ne siksok video diye bilirsin söylim uğraşmazsan ekmek kazanamazsın bu yüzden biraz çaba sarf etmen bir şeyler öğrenmen gerekiyor Airdroplar kazandırmıyor mu diyorsun ?
Ben sana akzndığım Paraları söylim
Sfund 3000 Tl Forumda Paylaştım
Amepay 445 Dolar Forum da paylaştım
BRG 17 dolar forumda paylaştım
Sand Token 146 Dolar Forum da paylaştım
Koindex 140 dolar bunlar büyük kazandıklarım
Şidmi Son 1 ayda kazandıklarımı söylim

MintClub 11 Dolar
MiniDoge 2.5 Dolar
Solanium 7 Dolar
PanttherCoin 2 Dolar
LockChain 4 Dolar
Ufak ama hep kazandım neden kovaladım çünkü şimdi sende kovala istiyorum sende kazan ganj da yıkanan hintli senden çok mu zeki ? bütün airdroplara katılıyor filipin de balık avlayan çocuk senden çok mu zeki sürekli airdrop kovalıyor hayır sadece daha fazla öalışıyor ve para akzanıyor oradan buradan vurucam kırıcam hayalleri yerine biraz gerçekleri gör ve bekle bana airdroplar ilk dağıtıldığın da hiç satmadım çünkü hep dip fiyatlardaydı sen satabilirsin benim tavsiyem satmaman geleceğe yatırım yapman neyse çok konuştum zaten bol kazançlar .

131,843Konular
3,271,937Mesajlar
316,373Kullanıcılar
barisimSon Üye
Üst Alt