Sloker in sonu gelmeyen saçmalıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
@İbrahim @Viento @Lastromance @SkullZ IMG_20220504_093610.jpg
Öncelikle üstte gördüğünüz 3 transfer de sloker e gönderilmiş paradır . Sözde coder olan bu arkadaş ki bana kalırsa önce html öğrenmeli benim @vtwofficial olan telegram hesabından kanalımın yöneticiliğini yapan arkadaşım a Twitter sc satmış . Sonra içinde hatalar görülmüş . Arkadaşım buna düzeltsin demiş Sloker bugüne kadar bekletmiş . Sc yi bana gösterdi la bu 2020 deki sc nin aynı . Sadece kenara köşeye kendi ismini yazmış . Arkadaşım spy ın tg kanalında dün de bahsetmiş hatta @Viento aktifmiş . Arkadaşımın dediğine göre tg kanalında olaydan bahsettiğinde Sloker den şikayetçi olan 3 kişi varmış . Hatta Sloker mail basmayı bile bilmiyormuş . Sözde coder vermişsiniz . Konuşmaları da ss almamış . Bugün telegrama gelmiş bakmış ki Sloker yeşil S harfi olmuş (mesajları her 2 taraftan da silip engel atmış) Bana kalırsa bildiği bir şey de yok . Html den başlasın en iyisi .

Bahaneleri de hep arkadaşlarımlayım , aktif değilim , dışardayım , bugün bayram , evde değilim ...

Sürekli böyle saçma bahaneleri de varmış .

Rating - 100%
@İbrahim @Viento @Lastromance @SkullZ Ekli dosyayı görüntüle 33276
Öncelikle üstte gördüğünüz 3 transfer de sloker e gönderilmiş paradır . Sözde coder olan bu arkadaş ki bana kalırsa önce html öğrenmeli benim @vtwofficial olan telegram hesabından kanalımın yöneticiliğini yapan arkadaşım a Twitter sc satmış . Sonra içinde hatalar görülmüş . Arkadaşım buna düzeltsin demiş Sloker bugüne kadar bekletmiş . Sc yi bana gösterdi la bu 2020 deki sc nin aynı . Sadece kenara köşeye kendi ismini yazmış . Arkadaşım spy ın tg kanalında dün de bahsetmiş hatta @Viento aktifmiş . Arkadaşımın dediğine göre tg kanalında olaydan bahsettiğinde Sloker den şikayetçi olan 3 kişi varmış . Hatta Sloker mail basmayı bile bilmiyormuş . Sözde coder vermişsiniz . Konuşmaları da ss almamış . Bugün telegrama gelmiş bakmış ki Sloker yeşil S harfi olmuş (mesajları her 2 taraftan da silip engel atmış) Bana kalırsa bildiği bir şey de yok . Html den başlasın en iyisi .

Bahaneleri de hep arkadaşlarımlayım , aktif değilim , dışardayım , bugün bayram , evde değilim ...

Sürekli böyle saçma bahaneleri de varmış .
aga bilmiyor ya banada site kurdu 1gunde patladı

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
aga bilmiyor ya banada site kurdu 1gunde patladı
He onu yazmayı unutmuşum 63 liraya sc satmış 110 a site kurmuş hem de 5 günlük site kurmuş halbuki 1 aylık 50 lira neyse 50 ye de sc editlemiş . Heralde edit dediği de oraya buraya sloker yazmak çünkü bu sc nin aynısı ben bu foruma geldiğimde vardı . İnsan kendine coder diyorsa özgün yenilikçi olur la . Adam Twitter i instagram sanıyor . Başka bahaneleri de işlemler uzun sürer , kolay değil , domain çekemiyorum , plesk yok .

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Başkası ile karıştırdığını söylemiş düzeltecekmiş konuyu silebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,535Konular
3,269,063Mesajlar
315,364Kullanıcılar
Üst Alt