SMF Forum kurma.

Teker teker forumları kurup deniyorum smf deneyecektim hazır denerken videosunuda çekeyim dedim boş video klasik ftpden at bilgileri gir ama bilmeyen varsa işine belki yarar...

Teker teker forumları kurup deniyorum smf deneyecektim hazır denerken videosunuda çekeyim dedim boş video klasik ftpden at bilgileri gir ama bilmeyen varsa işine belki yarar iyi forumlar.

Onu Bunu bırak moruQ Lolde Küme Ne :)
ama bayadır oynamıyodum bide bu dereceli sistemini pek çözemedim 2014 den beri oynarım hala aklım yatmadı gold v dim nasıl oldumuda bilmiyrm öle maç kazandm falan bşeyler oldu gold v den daha çıkamadım bıraktım oyunu hesabı arkadaşa verdim 2 ay önce o oynuyo oyunda bi yerden sonra sıkmaya başladı zaten 8.smurf hesabımı 20 level yaptım bugün her 30 level olunca yeni hesap kasıyorum ortalama 150-200k yasuo var yasuo mainim kendime güvendiğim için genellikle tflere tek girip ölürüm :d

ama bayadır oynamıyodum bide bu dereceli sistemini pek çözemedim 2014 den beri oynarım hala aklım yatmadı gold v dim nasıl oldumuda bilmiyrm öle maç kazandm falan bşeyler oldu gold v den daha çıkamadım bıraktım oyunu hesabı arkadaşa verdim 2 ay önce o oynuyo oyunda bi yerden sonra sıkmaya başladı zaten 8.smurf hesabımı 20 level yaptım bugün her 30 level olunca yeni hesap kasıyorum ortalama 150-200k yasuo var yasuo mainim kendime güvendiğim için genellikle tflere tek girip ölürüm :d
qwe:WQEQWEWQ HASAKİCİ Seni :) 150-200 değil ben 800k olmadan yasuo oyuncusu tanımam sen şuan er sin :) 800k olması lazım

131,823Konular
3,271,681Mesajlar
316,298Kullanıcılar
NidaksSon Üye
Üst Alt