Yeni SMM İçin Sağlam Ortak Lazım.

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
Selamlar dostlar, belki beni tanıyorsunuzdur, forumda İNFİBYTE SEO ve İNFİBYTE SMM olarak hizmet veriyorum, +30dan fazla başarılı ticaret ve %100 memnuniyet ile ilerliyorum. Site açma kararım vardı zaten yakında siteyi açacağız. Fakat smm piyasası çok masraflı olduğu için sağlam bir ortak lazım bu işe gerçekten ciddi bakacaklar yazsınlar tgden veyahut pm'den.

Proje İçin Verilecek Çalışmalar;

R10 Bildirim
Bazı Hack Forumlarında Bildirim.
R10 Kurumsal Logo
R10 Kurumsal Konu Tasarımı
R10 Gif Banner
R10 Firma Adına Kurumsal Üyelik
Kurumsal SEO Çalışması
Kurumsal Backlink Hizmeti

Ve bir çok daha fazla şey sitenin geleceğini olumlu yönde etkileyecek ve geliri bir hayli arttıracaktır.

Telegram ; infibytesmm

Wiston 

Kartal 🦅
Rating - 100%
Kanka ben müşteri bul ayı bilmem ordaki yazdigin şeyleride anlamam ama piyasadaki en güzel scriptler moon ve glycon ve bunların bütün temaları var bende Glycon dark tema sonra lacute sonra smmspot

Rating - 0%
Selamlar dostlar, belki beni tanıyorsunuzdur, forumda İNFİBYTE SEO ve İNFİBYTE SMM olarak hizmet veriyorum, +30dan fazla başarılı ticaret ve %100 memnuniyet ile ilerliyorum. Site açma kararım vardı zaten yakında siteyi açacağız. Fakat smm piyasası çok masraflı olduğu için sağlam bir ortak lazım bu işe gerçekten ciddi bakacaklar yazsınlar tgden veyahut pm'den.

Proje İçin Verilecek Çalışmalar;

R10 Bildirim
Bazı Hack Forumlarında Bildirim.
R10 Kurumsal Logo
R10 Kurumsal Konu Tasarımı
R10 Gif Banner
R10 Firma Adına Kurumsal Üyelik
Kurumsal SEO Çalışması
Kurumsal Backlink Hizmeti

Ve bir çok daha fazla şey sitenin geleceğini olumlu yönde etkileyecek ve geliri bir hayli arttıracaktır.

Telegram ; infibytesmm
Smm panelim var ortak olabilirim tecrübeliyim de :)

Rating - 0%
İnstagramdan reklam geçip müşterilere komisyon ile gönderim yapıyorum ben. 30 gün telafili instagram takipçisi kaç tl sende?

131,547Konular
3,269,105Mesajlar
315,372Kullanıcılar
glxy.jesterSon Üye
Üst Alt