SMM Panel Scripti ve +500k user satılıktır. Panel ve userlar ayrı ayrı satın alınabilir. Sadece Panel 150 TL Sadece userlar 75 TL Panel + User 200 TL Detaylar telegramdan...
instagram kullanıcılarıUser derken yani
fiyatı satıcı belirler dostumPanel + User 200 TL ???
Sadece userlar 75 TL ???
Ya userler patlak yada başka bişey var yoksa siksen bukadar ucuz olma imkanı YOKKKK
500k user nasıl 75 tl olabiliyor wtf![]()
Arkadaşlar illa 10k mı yazıymAdamlar 5000 useri 1000tl veriyor neyse esc kullanin
asdklaskdasndkasds
i
1
sağdan soldan bulup test etmeden koyduğunu düşünüyorum 500k userin bu kadar ucuz olmasına mümkünat yok 10-20ksının garantisini ver direkt alayım
aklısın. Bi ara sohbet etitğim benden yaşça küçük bir genç arkadşaın söylediği söz geldi aklıma. Para kazanmam lazım diye konuşuyordum zengin olmak isitoyrum vs. diye çocuk geldi zenginlik kime göre neye göre dedi. derken dedim. sana göre para zenginliktir dedi bana göre saygınlık sevgi ve sağlıktır dedi. içime oturdu. o gün bu gündür fark ettimde sağlıktan başka bir şey önemli değil ara bir şekilde kazanılır. br şekilde kendi çapında zengin olabilirsin. ailen veyahut senin sağlığına bir şey oldumu eskisinin yerini asla tutmaz... Param yok 500k da değil 100k halinde de hediye eder isen ailen ve senin sağlığına dua eder. Tüm sevdiklerin ile birlikte öncelikle sağlıklı sonrasında mutlu bol bereketli kazaçlı yıllar geçirmeni dilerim. Bana vermiş lduğun bir sadakan olsun. Allah seni belalardan müsibetlerden korusun. hayrına düşünür isen instagram: @canjooalmfiyatı satıcı belirler dostum
senin için bunları elde etmek zor olduğu için ucuz olma ihtimalini düşünemiyorsun
script ve userların benim tarafımda hiçbir kıymeti yok
sana göre altın olan bana göre demir
anladın mı
Allah bereket versin
alışveriş mi yaptın ki bunu söylüyorsundolandrıcıdır
Bunu gerçek samimiyetle söylememiş bile olsan sana göndereceğim. Zihniyetin hoşuna gittiaklısın. Bi ara sohbet etitğim benden yaşça küçük bir genç arkadşaın söylediği söz geldi aklıma. Para kazanmam lazım diye konuşuyordum zengin olmak isitoyrum vs. diye çocuk geldi zenginlik kime göre neye göre dedi. derken dedim. sana göre para zenginliktir dedi bana göre saygınlık sevgi ve sağlıktır dedi. içime oturdu. o gün bu gündür fark ettimde sağlıktan başka bir şey önemli değil ara bir şekilde kazanılır. br şekilde kendi çapında zengin olabilirsin. ailen veyahut senin sağlığına bir şey oldumu eskisinin yerini asla tutmaz... Param yok 500k da değil 100k halinde de hediye eder isen ailen ve senin sağlığına dua eder. Tüm sevdiklerin ile birlikte öncelikle sağlıklı sonrasında mutlu bol bereketli kazaçlı yıllar geçirmeni dilerim. Bana vermiş lduğun bir sadakan olsun. Allah seni belalardan müsibetlerden korusun. hayrına düşünür isen instagram: @canjooalm
bakalım