Solar Voltaik: Yatırımsız Güneş Enerjisi Sistemi ile Para Kazan(Banka/USDT ile çekim)

Solar Voltaik: Yatırımsız Güneş Enerjisi Sistemi ile Para Kazan(Banka/USDT ile çekim) Arkadaşlar, olay çok basit. Siteye üye olduğunuzda size kullanmanız için 600TL bonus...

Solar Voltaik: Yatırımsız Güneş Enerjisi Sistemi ile Para Kazan(Banka/USDT ile çekim)

Arkadaşlar, olay çok basit. Siteye üye olduğunuzda size kullanmanız için 600TL bonus veriyor. Bu bonus çekilemiyor. Fakat yatırım yapmak için size kullandırılıyor.

Aşağıdaki linkten siteye üye olup uygulamayı indirdikten sonra giriş yaparak uygulamadaki “Yatırım” butonuna basarak en üstte bulunan panelinden 600TL karşılığında 3 adet alıyorsunuz. Bu panel 5 gün sonunda size yaklaşık 65TL kazandırıyor. Uygulamanın arka planda çalışmasına gerek yok.
Referans üye üye olanlardan %15 komisyon kazanıyorsunuz. Toplamda 15 arkadaşınızı davet ederseniz 5 gün sonunda onların gelirlerinden de 145tl kazanmış oluyorsunuz. Böyle toplam geliriniz 210TL oluyor.
Kısaca site, yatırımlarınızdan aylık %2.16 kar elde etmeyi vaad ediyor.
Minumum ödeme 200TL ve üzeri olarak banka hesabınıza veya USDT-ERC20 olarak yapılıyor.
Üye olmak çok basit arkadaşlar. Sadece telefon ile üye olunabiliyor.
Youtube’da çekip yapan arkadaşlar.

Projeyi denemek istedim. Siz de yardımcı olup referans linkimle üye olursanız çok sevinirim. Referans olmadan denemeyi yapamayız.
33.png

NOT: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar. Sadece yatırımsız olduğu için denenebilir.

30.png
Refli Link: https://sv01.cc/index/login/reg?parent=9LHFLN
31.png
Refsiz link: https://sv01.cc

GÜNCELLEME ÖDEME KANITI EKLENDİ.
Arkadaşlar 2 kere çekim talebinde bulundum.
FAST ile hesabıma 380TL yatırmışlar. Ödeme kanıtını aşağıya ekliyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Muhtemelen site bir yerde patlayacak ama ilk gelenler parayı alır arkadaşlar.
2102845451.jpeg
1640642648849.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,963Konular
3,273,257Mesajlar
316,666Kullanıcılar
TgghSon Üye
Üst Alt