Okullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Okullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar SON DAKİKA: Bakan Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması geldi! Okullar ne zaman...
Okullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
normal virus bitti şimdi mutasyonluyu yayma zamanı adamımOkullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
bkmOkullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
Bakalım reisOkullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
agam ben baktım fakat internette heryerde dönen bilgileri topladım konu açtım toplantı olsun onuda yazarım qWEQWEWQeKonu Çok Yanlış, Bugün Tekrar Toplanacaklar Ziya Selçukun Demesiyle Okulla 15 Şubatta Açılmıyor, Saat 9-10 Gibi Toplantı Olucak Orda Son Kez Kara Verilcek
ziya selçuğun demesiyle değil de başka birinin demesiyle yapıyorlar.Konu Çok Yanlış, Bugün Tekrar Toplanacaklar Ziya Selçukun Demesiyle Okulla 15 Şubatta Açılmıyor, Saat 9-10 Gibi Toplantı Olucak Orda Son Kez Kara Verilcek
ziya hocam siktiniz düzeni da
BkmOkullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
eywOkullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
bklmOkullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
bammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmOkullar Açılıyormu 15 Şubat'mı,15 Mart'mı Tüm Açıklamalar Ziya Selçukdan Açıklamalar
olursam hakkım haram bro zıya selcuga göz göre göre açıyorlarBu adam öğrencileri covid yapmadan bırakmayacak