Rating - 0%
Yeni yargı paketi onaylanırsa, ısrarlı takip; istismar ve cinsel tacizle aynı kategoride sayılacak.
hayırlı olur inşallah
hayırlı olur inşallah
destek yorumuYeni yargı paketi onaylanırsa, ısrarlı takip; istismar ve cinsel tacizle aynı kategoride sayılacak.
hayırlı olur inşallah
BakalımYeni yargı paketi onaylanırsa, ısrarlı takip; istismar ve cinsel tacizle aynı kategoride sayılacak.
hayırlı olur inşallah
Ne anlamda ısrarlı takip yolda birini mi anlamadım sosyal medyadan miBakalım
mahkemenin verdiği uzaklaştırma kararına uymamak. Ne sosyal medyası amk?Ne anlamda ısrarlı takip yolda birini mi anlamadım sosyal medyadan mi
Ne alaka la ısrarlı takip mi denir ona nası bir anlarım bu 🤣 ben bu forumda paylaşıldı idye sosyal medya ile ilgisi var sandım da yolda yürüyeni takip de değilmiş o hiç aklıma gelmedi valkamahkemenin verdiği uzaklaştırma kararına uymamak. Ne sosyal medyası amk?
Daha açıklayıcı ne olacakYeni yargı paketi onaylanırsa, ısrarlı takip; istismar ve cinsel tacizle aynı kategoride sayılacak.
hayırlı olur inşallah
SOYLE YONETİCİLER KONUNU KALDIESINNe alaka la ısrarlı takip mi denir ona nası bir anlarım bu 🤣 ben bu forumda paylaşıldı idye sosyal medya ile ilgisi var sandım da yolda yürüyeni takip de değilmiş o hiç aklıma gelmedi valka
SaYeni yargı paketi onaylanırsa, ısrarlı takip; istismar ve cinsel tacizle aynı kategoride sayılacak.
hayırlı olur inşallah
KIYGBNÖKHGIOJHFHKHyNe alaka la ısrarlı takip mi denir ona nası bir anlarım bu 🤣 ben bu forumda paylaşıldı idye sosyal medya ile ilgisi var sandım da yolda yürüyeni takip de değilmiş o hiç aklıma gelmedi valka
Ne alaka la ısrarlı takip mi denir ona nası bir anlarım bu 🤣 ben bu forumda paylaşıldı idye sosyal medya ile ilgisi var sandım da yolda yürüyeni takip de değilmiş o hiç aklıma gelmedi valka
PsishshshNe alaka la ısrarlı takip mi denir ona nası bir anlarım bu 🤣 ben bu forumda paylaşıldı idye sosyal medya ile ilgisi var sandım da yolda yürüyeni takip de değilmiş o hiç aklıma gelmedi valka
Hayırlı olsn forumumuzaYeni yargı paketi onaylanırsa, ısrarlı takip; istismar ve cinsel tacizle aynı kategoride sayılacak.
hayırlı olur inşallah
Formla alakası yok lan 😂Hayırlı olsn forumumuza
Formla alakası yok lan 😂
aga sen benden de yanlış anlamışsın 😂 😂 😂Hayırlı olsn forumumuza
agaa ne bilim mahkeme kararına göre bakarsak benim dediğim daha mantıklıydıDaha açıklayıcı ne olacak
Yeni yargı paketi onaylanırsa, ısrarlı takip; istismar ve cinsel tacizle aynı kategoride sayılacak.
hayırlı olur inşallah