Joined
Feb 18, 2019
Credits
31
Rating - 0%

odGgvq.jpg


Sitemizde Bilgi Amaçlı Özgün Sorular Sorup, Mevcut Sorulara Özgün Cevaplar Yazarak Para Kazanabilir Ve Para Bakiyeniz Belirlenen Seviyeye Ulaştığında Bizlerden Ödeme Alabilirsiniz.


1-) Ücretsiz Üye Olun.
Ücretsiz Bir Şekilde Kayıt Olun. https://bilhadi.net/giris.php

2-) Soru Sorun Para Kazanın.
İstediğiniz Bir Konu Hakkında Soru Sorabilirsiniz. Soru Başlığı, Soru Kategorisi Ve Soru Açıklamasını Girmeniz Yeterli Olacaktır. Sorular Robot Sistemimiz Tarafından Onaydan Geçip Yayınlanacaktır. Lütfen Kurallara Uyarak, Okuyarak Soru Sorun.



3-) Sorulan Soruları Cevaplayarak Para Kazanın.
Sorulan Soruyu Kendinize Özgü, Doğru Cevaplar İle Cevaplayınız. Lütfen Kurallara Uyarak, Okuyarak Cevaplarınızı Yazınız.




Sitemizde :
- Sitemizde 15 Dakikada Bir Soru Hakkınız Vardır. Cevaplar İçin Kısıtlama Yoktur.
- Bakiyeniz 10Tl Ve Üstü Limitlere Ulaştığında Para Talep Edebilirsiniz. Minimum Limit 10Tl.

Her Sorudan Kaç Para Kazanıyorum?
Bizim Tarafımızdan Belirlenen Bir Ücret Vardır. Bu Her Ay Sistem Verilerine Göre Güncellenir. Örnek Vermek Gerekirse Bu Ücret 0,5 TL Olsun. Sorulan Her Soru İçin Bu Ücret İle Bir Ay Boyunca Sormuş Olduğunuz Sorular Çarpılır Ve Ardından 100 Rakamına Bölünür. Bir Ay Boyunca Sorduğunuz Soruların Toplamıda 1000 Olsun.
0,5 x 1000 / 100 = 5 TL Böylelikle Sormuş Olduğunuz Sorudan Yukarıdaki Değerlere Göre 5 TL Kazanmış Olacaksınız. Fakat Bu Rakamlar Temsilidir. Daha Fazla Kazanmak İçin Sizin Bir Ay Boyunca Sorduğunuz Soruların Toplamı Çok Fazla Olması Size Daha Fazlada Kazandırabilir. Sorduğunuz Her Soru İçin 5 TL de Kazanabilir 1 TL de Kazanabilir Veya 0.5 TL de Kazanabilirsiniz.
Verdiğiniz Cevaplardan Ücret Kazanma Katsayısı Biraz Farklıdır. Cevabın Beğeni Sayısı Harf Sayısı İlk Cevap Olup Olmaması Gibi Etkenler Bir Algoritma Halinde Hesaplanır Ve Ücret Size Yansıtılır. Cevap Vererek de Bir Cevaptan Yüksek Miktarlarda Ücret Kazanabilirsiniz.


Ödemeler Nasıl Yapılacak?
Puanları Ödeme Eşiğine Ulaşan Üyelerimiz Sitemizde Profil Bölümünden Ödeme Talebi Bildirisi Yaptıktan İtibaren En Geç 3 Gün İçerisinde Belirttikleri IBAN Numarasına gönderilecektir. IBAN Numaranızı Sitemizin Profil Bölümündeki IBAN Numarası Kısmına Doğru Bir Şekilde Girmeniz Yeterli Olucaktır.


Üye olmak için; https://bilhadi.net/
 

Users who are viewing this thread

Top