Sorum olacak

Hocalarım önemli siteleri falan hackliyorsunuz açık ne diye sorunca sunucudan girildik diyorsunuz sunucuya girmek için shell yüklediğiniz site ne sitesi oluyor açığı ne oluyor...

Hocalarım önemli siteleri falan hackliyorsunuz açık ne diye sorunca sunucudan girildik diyorsunuz sunucuya girmek için shell yüklediğiniz site ne sitesi oluyor açığı ne oluyor şöyle geniş anlatımlı bir makale yok mu açıklı siteye shell yükleme (brute force hariç)sunucudan index basma vs. Bir kez yapsam şunu Rahat olcam :D

Kardesim bak bi şey sitesi olması gerkemiyor sen herhangi bir siteye shell atıyorsun tamamı ondan sonra sitenin ip adresini reverse ip atıyorsun orda sitenin sunucusunuda bulunan siteler çıkıyor rastgele belki facebook çıkar atıoyrum anladın sende sunucuyu bypasslarsan ordan facebook configini çekersin index yapıstırırsın mysql conenct den ama hedef sitee basmak istiyorsan hedef sitenin ip adresine reverse ip atacan ordaki baska sitelerden girip hedefin mysql çekcen

Öncelikle;
1-Shell Bascak Site bulmak dert
2-Reverse İp Atmak Ne demek
3-sunucu bypass la yanıyorum.

Arkadaşlar Rica etsem bi ara önemli bir site hacklerken ekranın videosunu bana çekip atar mısınız cidden çok makbule geçer önüm açılmadıkça başaramıcam sanırım.
Hevesliler.için kısa ve bol Tüyolu bir video çekilse gerçekten harika olur. Ricam bu.

Öncelikle;

Arkadaşlar Rica etsem bi ara önemli bir site hacklerken ekranın videosunu bana çekip atar mısınız cidden çok makbule geçer önüm açılmadıkça başaramıcam sanırım.
Hevesliler.için kısa ve bol Tüyolu bir video çekilse gerçekten harika olur. Ricam bu.
Armut piş ağzıma düş

Ay
Öncelikle;

Ayranim dokulmesin gotum sikilmesin diyorsun

131,715Konular
3,270,559Mesajlar
315,976Kullanıcılar
elliot.rarSon Üye
Üst Alt