Sosyal Medya Güçlendirilmeli (1 Viewer)

Joined
Dec 16, 2018
Credits
75
Rating - 0%
Arkadaşlar, elbette bir düzeni/duruşu olan bir forum. Ancak bugün bir göz attım.
Twitter başta olmak üzere facebook sayfasını vs göremiyorum. Twitter adresinde ise takipçi sayısı da oldukça az. Benim merak ettiğim neden bir facebook grubu kurulmuyor (varsa da bilmiyorum. Bulamadım.) ve sosyal medya için çalışma gösterilmiyor. Bence foruma gelmeleri açısından daha yetenekli ve en azından ilgili arkadaşların dikkatini çeker yeni bireyleri toplama şansımız olurdu diye düşünüyorum. Üst tabakaya önerim, bence düşünün. Sosyal medya eğer ki varsa ve ben bulamadıysam affola, ancak sayfanın sağ üst köşesinde bulunan header kısmında ki linklere girince ne yazık ki bir şey bulamadım. Twitter var ama takipçi sayısı az hemde yeterli paylaşım yapılmıyor.

Benim bu foruma gelme nedenim, önceden bir kaç hacker grubunda ki sisteme ayak uyduramamış olmamdı. Şöyle ihtiyaç olan her türlü yazılımı sağlıyordum ve çalışma gösteriyordum ancak ideolojik açıdan hiç bana uygun gelmiyordu burada sanki ailemle berabermiş gibi hissediyorum. Bu sebeple işim arasında devamlı aktif olmaya çalışıyorum.

-> Şahsi fikrim düzenli olarak burada yapılan paylaşımlar doğrultusunda twitter platformu için gündemden takipçi çekmek.
-> İnstagram ile ilgili beğeni, takipçi hilelerini çoğaltmak ve bunlarla ilgili paylaşım yapmak
-> Bireylerin birbirilerini daha iyi tanımaları ve destek olmaları amacıyla bir facebook grubunu kurulması.

Dediğim gibi bunlar şahsi fikrim, foruma daha çok programcı çekerek geniş bir kitleye ulaşmak hem forumu daha yüceltir hemde daha çok yeni başlayanlara bilgi alışverişi olur diye düşünüyorum.

Bu durumlar mevcut ve ben bulamamışsam üstüne basarak diyorum kusuruma bakmayın. Bende toplasanız 6 ayı geçmemiştir aranıza katılmam.
 
Last edited:
Joined
Dec 16, 2018
Credits
75
Rating - 0%
Aynen birde misal yapılan dürüst olacağım yasa dışı aktiviteleri düzenli silen ve veritabansız JS ile çalışan platformda oda kurup oradan konuşulması bence daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Misal bu adreste toplanmak gibi.
https://hack.chat/?spyhackerz.org
Bunun yazılımı devasa harika, veritabansız çalışan bir mantığı var. Konuşmalar kalıcı değil ve devamlı yenileniyor. Bence üst tabakanın eğer ki böyle bir aktivitesi yoksa iyi olur diye düşünüyorum.
 

Users who are viewing this thread

Top