- S semihhouze TOKATÇI
Merhaba dostlar sosyal medyada yaşadığınız sorunları çok kısa sürede uygun fiyata hızlı sürede sorunlarınızı çözüyorum :
lnstagram :
* İstemediğiniz&Çalınan Hesaplarınızı devre dışı bırakabiliyorum.
* Kapanan Telif hariç bütün hesaplarınızı tekrardan aktif edebiliyorum ( Taklit Öncelikli gelirseniz ilk 2 işlem ücretsiz alacağım. )
* Takipçi&Beğeni sağlıyorum.
Snapchat :
* Kapanan Snapchat Hesaplarınız aktif edebiliyorum
* İstemediğiniz Snapchat hesaplarını 1 gün içinde devre dışı bırakıyorum. (Türkiyede Tek işlem)
lnstagram HESAP açımı yaparken veya diğer sorunları çözerken genel şartlar :
ŞARTLAR :
*İş vermeden önce 2. kişilerde iş olmamasına dikkat edin. İş bizdeyken farklı kişilere danışıp iş vermeyiniz. Bundan doğacak tüm sorumluluk işi veren kişiye aittir.
*Herhangi açılma görseli vs iletmiyoruz.
*Hesap açıldığında nadiren kayıtlı mail adresine bildirim düşebiliyor.
*Hesabın açılma süresi 30 Güne kadar sürebiliyor bu süre hesabın kapanma türüne bağlı olarak değişiyor. (Pek sürmüyor o kadar aksi durum olursa)
*Hesabın açılması için Selfi ID card ve ID Card son olarak kapanan hesaba kayıtlı olan mail ve şifresi gerekiyor.
*** Sözleşmeyi okuyup işlem verdiğinizde şartları kabul etmiş olursunuz.
İletişim Adreslerim :
lnstagram :
* İstemediğiniz&Çalınan Hesaplarınızı devre dışı bırakabiliyorum.
* Kapanan Telif hariç bütün hesaplarınızı tekrardan aktif edebiliyorum ( Taklit Öncelikli gelirseniz ilk 2 işlem ücretsiz alacağım. )
* Takipçi&Beğeni sağlıyorum.
Snapchat :
* Kapanan Snapchat Hesaplarınız aktif edebiliyorum
* İstemediğiniz Snapchat hesaplarını 1 gün içinde devre dışı bırakıyorum. (Türkiyede Tek işlem)
lnstagram HESAP açımı yaparken veya diğer sorunları çözerken genel şartlar :
ŞARTLAR :
*İş vermeden önce 2. kişilerde iş olmamasına dikkat edin. İş bizdeyken farklı kişilere danışıp iş vermeyiniz. Bundan doğacak tüm sorumluluk işi veren kişiye aittir.
*Herhangi açılma görseli vs iletmiyoruz.
*Hesap açıldığında nadiren kayıtlı mail adresine bildirim düşebiliyor.
*Hesabın açılma süresi 30 Güne kadar sürebiliyor bu süre hesabın kapanma türüne bağlı olarak değişiyor. (Pek sürmüyor o kadar aksi durum olursa)
*Hesabın açılması için Selfi ID card ve ID Card son olarak kapanan hesaba kayıtlı olan mail ve şifresi gerekiyor.
*** Sözleşmeyi okuyup işlem verdiğinizde şartları kabul etmiş olursunuz.
İletişim Adreslerim :