Sosyal mühendislikte dikkat edilmesi gerekenler

Rating - 0%
SM DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün size sosyal mühendislikte kendi bulduğum bazı hususları aktarıcağım umarım yararlı olur
İlk olarak sosyal mühendislikte karşıdaki kişiyi etkilemek esastır.Peki karşıdaki kişi nasıl etkilenir kendinizden emin olun tereddüt etmeyin kekelemeyin sohbeti devam ettirmeye çalışmayın kurbanın gözlerine bakın gözlerinizi kaçırmayın özgüveniniz yerinde olsun ve burası çok fazla atlanıyor küfür ve argodan uzak durun küfür ve argo insanları itici yapar mesele talk2 ile sahte whatsapp hesabı açtınız karşıdaki kişi size küfür ederse ona neden küfür ediyorsun küfür etmene ne gerek vardı şeklinde soru sorarsanız kurban biraz afallayacakır.Daha sonra sizden pardon yada özür dilerim şeklinde cevap verecektir(denendi onaylandı) küfür ve argo insanların üzerindeki etkinizi kaybettirir.Buda sizin inandırılıcığınızı kaybettirir üstelik küfür ve argo insanların kalitesini düşürür basitleştirir o yüzden küfür etmeyi kesinlikle önermiyorum.Bir Türk atasözü derki insanlar kıyafetleri ile karşılanır davranışı ile uğurlanır.Sosyal mühendislik sadece klavye başında yapılacak bir şey değildir evden çıkarken parfüm sıkın okulda çantanızda parfüm bulundurun tırnaklarınız düzgün kesilmiş olsun saçlarınızda kepek olmasın ve olgun konuşun bunları yaparsanız insanları daha kolay kandırabilirsiniz.Fake hesablarınız olsun fake hesablarınız birbiriyle bağlantılı olsun mesala facebook hesabınız ile instagram hesabınız(fake olan)birbiriyle bağlantılı olsun daha inandırıcı olur.Fake whatsappınız mutlaka olsun bu konu forumda daha önce açılmışır fake numara alabileceğiniz talk2 iplum gibi servisler var ben iplumu öneririm size abdeden telefon numarası veriyor numaranızı sosyal medya hesablarından verin fake olacağı için sıkıntı olmaz ama iplum daha inandırıcı talk2 ye göre insanlara abdde yaşıyorum demekmi mantıklı yoksa Filipinlerde mi ? Ayrıntılara dikkat edin.birini etkilemenin en iyi yöntemi o kişi hakkında bilgi vermektir. Çünkü insanlar kendileri hakkında konuşulmasından sıkılmazlar peki kişi hakkında bilgileri nasıl buluruz kurbanın babasının annesinin kardeşlerinin sosyal medya hesablarını inceleyin numara sorgulama programını indirip numaraları sorgulayın başımdan geçen olayı sizlere anlatayım şu anki kız arkadaşım beni önce reddetti peki ben ne yaptım kızın babası hakkında araştırma yaptım ve babasının numarası kızın çocukluk fotoğrafları amcasının hangi üniversitede okuduğu kızın hangi okullarda okuduğu ortaokuldaki öğrenci numarasını söyleyince ve argo küfürden uzak durdum tabi kız etkilendi ve kabul etdi deneyebilisiniz mayıs ayından beri tht üyesiyim thtden öğrendiğim sosyal mühendislikte dikkat edilmesi gerekenleri böyle analiz etdim kolay gelsin
SOSYAL MÜHENDİSLİKTEN İLERİ HACK YOKTUR

#Alintidir

131,592Konular
3,269,470Mesajlar
315,497Kullanıcılar
LyuqsddssssSon Üye
Üst Alt