sözde sınırsız dm taktiği

dostlar selam forumda gereksiz yere habire paylaşılan ve çalışmadığını bilerek birde utanmadan yorum ve beğeni ekliyenler şu huyunuzdan bi vazgeçin :D İnstagram Aero>Genel...

dostlar selam forumda gereksiz yere habire paylaşılan ve çalışmadığını bilerek birde utanmadan yorum ve beğeni ekliyenler şu huyunuzdan bi vazgeçin :D

İnstagram Aero>Genel Ayarlar>Verileri Kapatmayı AÇ
3 Hesap açıp denedim 3de ban yedi sadece ben değil 10 kişi basıyordum hepimiz yedik yani bu method boş. Boş yere zaman kaybı.. SAYGILARIMLA

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
dostlar selam forumda gereksiz yere habire paylaşılan ve çalışmadığını bilerek birde utanmadan yorum ve beğeni ekliyenler şu huyunuzdan bi vazgeçin :D

3 Hesap açıp denedim 3de ban yedi sadece ben değil 10 kişi basıyordum hepimiz yedik yani bu method boş. Boş yere zaman kaybı.. SAYGILARIMLA
Konu linkini at adminler siler konuyu

1000 kere beğenme tuşu var mı çok doğru ab

132,508Konular
3,281,806Mesajlar
317,693Kullanıcılar
meromero9112Son Üye
Üst Alt