Önemli Spam Mesajlar ve Cezalar

Rating - 0%
Son günlerde tüm konularda 1 dakika arayla "UP" yazılarak üste çıkarılıyor ilk başta uyarıyoruz fakat bunun bokunu çıkaranlar oldu hem de yüksek rütbeli arkadaşlar.

Spam mesaj ve Like kasarak rütbe alamazsınız tespit edildiği an mesajlar ve likeler silinir emeklerinizi boşa gider.

BURADA AÇILAN KONUDA

@Furkan
@DexradowOfficial
@Castiel

Arka arkaya spam yaparak "UP" diye mesaj atmışlar + birbirlerinin mesajlarını beğenerek haksız like kasmışlar.

Hepsi ikişer gün banlandı.
400 Mesajları silindi
Aldıkları 1000 like silindi
DexradowOfficial Supreme rütbesinden Emektara düşürüldü.

Kısacası böyle yaparsanız hem rütbeniz düşürülür hem emeklerinizi silinir hem de uzun süre rütbe alamazsınız.
Elinize sağlık

Rating - 0%
Son günlerde tüm konularda 1 dakika arayla "UP" yazılarak üste çıkarılıyor ilk başta uyarıyoruz fakat bunun bokunu çıkaranlar oldu hem de yüksek rütbeli arkadaşlar.

Spam mesaj ve Like kasarak rütbe alamazsınız tespit edildiği an mesajlar ve likeler silinir emeklerinizi boşa gider.

BURADA AÇILAN KONUDA

@Furkan
@DexradowOfficial
@Castiel

Arka arkaya spam yaparak "UP" diye mesaj atmışlar + birbirlerinin mesajlarını beğenerek haksız like kasmışlar.

Hepsi ikişer gün banlandı.
400 Mesajları silindi
Aldıkları 1000 like silindi
DexradowOfficial Supreme rütbesinden Emektara düşürüldü.

Kısacası böyle yaparsanız hem rütbeniz düşürülür hem emeklerinizi silinir hem de uzun süre rütbe alamazsınız.
GençTürk knk bende bot yazmayı düşüyordum çee

CrowZ 

Rock & Davranış Bilimi
Rating - 0%
Upp Cekmek Yasak Dostum Lıkelaşmak Yasak Deil CrowZ A sormustum bunu
Likelaşmaktan kastım Birbirinizin tüm konularını beğenebilirsiniz di, Up'a gelicek olursak 3,4 sayfa Up yapmak da konu da gördüğün gibi yasak. Bugün konu paylaştın yarın bi Up yaparsın böyle 2,3 defa yaparsın zaten konunun tutacağı varsa tutar. Fazla da zorlamaya gerek yok çee

Rating - 100%
Likelaşmaktan kastım Birbirinizin tüm konularını beğenebilirsiniz di, Up'a gelicek olursak 3,4 sayfa Up yapmak da konu da gördüğün gibi yasak. Bugün konu paylaştın yarın bi Up yaparsın böyle 2,3 defa yaparsın zaten konunun tutacağı varsa tutar. Fazla da zorlamaya gerek yok çee
Upp Ben Max 2 3 kez konuyu ılk attıgımda cekıyorum Dostum

Castiel 

obsesif kompülsif bozukluk hastası
Rating - 100%
ben ve arkadaşlarım adına özür dilerim tüm forum üyelerinden hatalayız kabul ediyoruz.

131,557Konular
3,269,169Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt