Spam yemeden mail atan script

Script satiliktir. istedigin isim ile spama dusmeden mail atiyor. kendim kodladim, fiyat 150 ciddi alicilar dm atsin. not: mesaj kismina taslak html yapistirip gonderebiliyorsun.

Script satiliktir. istedigin isim ile spama dusmeden mail atiyor. kendim kodladim, fiyat 150 ciddi alicilar dm atsin.

not: mesaj kismina taslak html yapistirip gonderebiliyorsun.

spyhack.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Böyle bir şey mümkün değil spama düşüp düşmemesi programa bağlı değil ve ayrıca gmaile spam düşmese yandexe spam düşer veya başka servise bu spam düşme olayı tamamen sizin inandırıcılığınıza bağlı 150 tl nizi çöp ödersiniz diyeyim :D

Böyle bir şey mümkün değil spama düşüp düşmemesi programa bağlı değil ve ayrıca gmaile spam düşmese yandexe spam düşer veya başka servise bu spam düşme olayı tamamen sizin inandırıcılığınıza bağlı 150 tl nizi çöp ödersiniz diyeyim :D
`TLS` ve `SSL` ile sifrelenmis sekilde maili sunucudan SMTP ile atiyor cok bilmis cahil dostum. sen gidip [email protected] diye atarsan tabikide spama duser yasaklanmis kelime oldugu icin. onun disinda resmi isim ile gondermeyince spama dusmuyor.

`TLS` ve `SSL` ile sifrelenmis sekilde maili sunucudan SMTP ile atiyor cok bilmis cahil dostum. sen gidip [email protected] diye atarsan tabikide spama duser yasaklanmis kelime oldugu icin. onun disinda resmi isim ile gondermeyince spama dusmuyor.
bilader cahil diyorsunda babana bile çocuk yapmayı ben öğretmişimdir. senden daha bilgiliyimdir mail konusunda emin ol resmi şekilde gönderme diyorsunda ona bakarsan taslağıda resmi yapma yine spama düşmez gmailden bassan bile 150 tl ye değmez çöp bi script :D 20 tl ye smtp satın alıp daha çok basabilirsiniz para tuzağı resmen

smtp ile atacaksak senin scripte ne gerek varki?
önemli olan fake mailden gmail inbox a düşürebilmek... varsa böyle bi scriptin alalım.

131,991Konular
3,273,714Mesajlar
316,734Kullanıcılar
LucmSon Üye
Üst Alt