Yardım Spoof vps help

Spoof vps veren bir yer arıyorum, dedicated satan yerler önermeyin lütfen aylık 250 dolar diyorlar çok pahalı. Eskiden spoof vps satan yerler vardı fakat kapatılmışlar...

Spoof vps veren bir yer arıyorum, dedicated satan yerler önermeyin lütfen aylık 250 dolar diyorlar çok pahalı.
Eskiden spoof vps satan yerler vardı fakat kapatılmışlar, yenisini bilen varsa aşağı bırakırsa çok sevinirim.​

Aslında direk kurumsal vds satan tr firmaların sunucuları spoof genelde örnek redore yöncü vs ama biz dedicated alır sunucu acar öyle saldırı cıkardık bide özkula vardı snrm orada spoofdu juvhost var rus firması spoof ama hatı cok az bunlara bak işini görür belki

Aslında direk kurumsal vds satan tr firmaların sunucuları spoof genelde örnek redore yöncü vs ama biz dedicated alır sunucu acar öyle saldırı cıkardık bide özkula vardı snrm orada spoofdu juvhost var rus firması spoof ama hatı cok az bunlara bak işini görür belki
yöncüden vurmaya çalışırsam direkt olarak kapatıyorlar. Diğerlerine bakacağım teşekkürler, link bırakırsan daha iyi olabilir.

yöncüden vurmaya çalışırsam direkt olarak kapatıyorlar. Diğerlerine bakacağım teşekkürler, link bırakırsan daha iyi olabilir.

Hayla Spoof Veriyolarmı bilmiyorum ama 2018 2019 da kullandıgımız yerlerdi

131,673Konular
3,270,248Mesajlar
315,730Kullanıcılar
ahmetikosSon Üye
Üst Alt