Spotify Recorder 320 KBPS indirme (1 Viewer)

Axis

5566
Joined
Jul 30, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Spotify Recorder, Spotify üzerinde dinlediğiniz tüm şarkıları kaydederek bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
Dünya'nın en büyük dijital müzik servislerinden bir tanesi olan Spotify kullanıcılarından bir tanesiyseniz bu program sayesinde artık şarkıları bilgisayarınıza indirerek internet bağlantınız olmadığı zamanlarda bile indirebileceksiniz.


Spotify üzerinde ister radyo isterse oluşturduğunuz listeler içinden bir şarkı dinlerken programı açarak şarkıları kaydedebiliyorsunuz. 96/128/190/320 KBPS olarak farklı ses kalitelerinden birini seçerek favori şarkılarınızı kolayca kaydedebilirsiniz. Direk indirme işlemi olmadığından dolayı eğer çalma listelerini indirmek isterseniz bu biraz zamanınızı alacaktır. Fakat bir çok şarkı Spotify üzerinde diğer platofrmlara göre çok daha kaliteli ve sorunsuz. Bu nedenle beklemeye değecektir.
Şarkı kayıtlarını direkt olarak ses kartı üzerinden yapan program, şarkı kalitelerini düşürmemektedir. Spotify üzerinde çalan şarkıyı otomatik olarak tespit ecden program bu şarkıları kaydetmeniz durumunda ise dosya adını şarkı ve şarkıcı adı yapıyor

View hidden content is available for registered users!
 
Last edited:
R

Rolesa

Sitedeki download yönlendirmesinde DNS sıkıntısı var tekrar kontrol edermisin indirilebiliyor mu ?
 

Users who are viewing this thread

Top