Spy İnsta Team (1 Viewer)

SpyHackerz'a Hack Dalları altında İnstagram'da Hesap hacklemek için bir team açmayı düşündüm. @Mectruy uygun görürse. Whatsapptan bir konuşma grubu açılacak, neden whatsapp...

best-instagram-logo-download-here-15.png

SpyHackerz'a Hack Dalları altında İnstagram'da Hesap hacklemek için bir team açmayı düşündüm. @Mectruy uygun görürse. Whatsapptan bir konuşma grubu açılacak, neden whatsapp derseniz;
Çünkü ana platformumuz instagram yani cihazsal bir yazılım olduğu için her şeye daha erken erişim sağlamak ve daha hızlı haberleşme.

"Ben bir şey bilmiyorum ama bu konuya ilgim var" diyorsanız tamam öğretiriz, sıkıntı değil. Gelirse @l0rxhell ile birlikte yönetmeyi düşünüyorum. Oda benim gibi kafası piçliğe gitti için çeeçee

Tüm çalınan hesaplar, gruba eşit şekilde tarafımızca dağıtılır. Hakkınızı alırsınız yani merak etmeyin
Bana ilk önce skype adresimden ulaşın daha oradan tanışalım.

Ne biliyonuzda ne öğretiyonuz amk :) Neyse Hayırlısı bakalım . Bu arada yazdığım lafı aşşağılama olarak algılamayın şunu demek istiyorum ınstagram için yapılcak şeyler kısıtlıdır hemde baya bilinmeyen 2-3 yol vardır onlarda sm ye girer bunları siz teamı kurunca beni eklersiniz ordan anlatırım 2-3 yolu

Konularıma bakarsan deface ettiğim special list'i görürsün dostum, ben değil icraatlerim konuşsun :)
Vay anam vay sen neymişsin be :) Bide sonuna
aşşağılama olarak algılamayın
yazdım :) Instagram hack dediğiniz olay da bana bildiğin 2 tane sm dışı yol söylermisin ? Hepsi sm ye girer fake scriptler metasploit vs tamamı ve metas dışındaki hepsini her yerde bulabilirsin onu demek istedim ama yanlış anlaşıldı galiba

Vay anam vay sen neymişsin be :) Bide sonuna yazdım :) Instagram hack dediğiniz olay da bana bildiğin 2 tane sm dışı yol söylermisin ? Hepsi sm ye girer fake scriptler metasploit vs tamamı ve metas dışındaki hepsini her yerde bulabilirsin onu demek istedim ama yanlış anlaşıldı galiba

Sen sosyal mühendisliği hafife alıyorsun. Sosyal mühendislik ile yapılacaklar senin zekana bağlıdır. O zekayı kullanan bu instagramdan şuan ekipleriyle 10 milyar kaldırıyor hesap başı, haberin yok senin dünyadan :) Ayrıca, sistem yenilendiği için her şey zorlaştı yani her şey bulunmuyor internette

Ducky Layne like this

Ducky deli olduğunu iddia etmiş çeeçee

Helal skullz güzel ddüşünmüşsün.
reisten izni de aldık tamamdır sneaky:

hayatımda bir tane çalıntı hesaba girdim onuda lamb verdi tr idi sahibine ben bunu satın aldım paramı geri istiyorum diye sahibine geri 20 tl ye sattım şalsdfkıopwerşklsfdjıgkorşsfc tr vurmak günahtır krdşm.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,356Konular
3,281,483Mesajlar
320,438Kullanıcılar
Üst Alt