SPY'yi Heçkleyecem !

Dikkat ! Bu Yazıları Okurken Baygınlık , Hatta Kalp Krizi Geçirebilme Olasılığınız Bulunmaktadır ! Lütfen Okumadan Önce Kafanıza Bim Poşeti Geçirmeyi Unutmayınız ! İyi...

Dikkat ! Bu Yazıları Okurken Baygınlık , Hatta Kalp Krizi Geçirebilme Olasılığınız Bulunmaktadır ! Lütfen Okumadan Önce Kafanıza Bim Poşeti Geçirmeyi Unutmayınız ! İyi Okumalar.

Bakın AYT Hakkında Konuşmuşsunuz Ben AYT Preziden Prezidentiyim ! SPY Ayağını Denk Alsın.Yoksa Çok Fena Olur.15 Kişi Sitenize Didios Atarız ! CMD İle Ping Atarız ! Sitenizi Alt Üst Ederiz ! Ayağınızı Denk Alın !

Not : 15 Yaşında Bir Veled Tarafından Yazılmıştır ! Dikkate Almayınız !

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dikkat ! Bu Yazıları Okurken Baygınlık , Hatta Kalp Krizi Geçirebilme Olasılığınız Bulunmaktadır

ulan hiç güleceğim yoktu :ASDAsd:ASDasd

BİZ AYTYİZ AFFETMEYİZ KOYARIZ SURİYENİN ELAMCÜYE ŞEHRİNİN AYPİLERİNE VURURUYOR DİDİOS ATICAZ BEKLE BİZİ SURİYE SURİYENİN UCAK ŞİRKETİ HACKLENDİ !

Bi B'k Bilmeyen Sanal Alemin Bordo Berelileri :D Brute Force İle Site Hackleyenler Bizi Sorgular Olmuş :D
Not : AYT Komutanlarına Attığım Mesajdır !

Ne Diyor Bu ?
VM6rPP.png

İyice saçmalamaya başlandı işimize bakalım yöneticiler böyle konuları silsin bence bu ne veletlerle uğraşmaktan başka birsey yapmiyoruz. ence operasyon vakti Kolları sıvama zamanı geldi ya allah bilmillah :) Kendi exploitimi yazip yeni bir açik türetme vaktide coktan geldi. yanliz paylaşimi ulu orta yapamam gençlik :) Ayt gii lamerler hura yapar gelir biz yaptik diye hava atar :)

İyice saçmalamaya başlandı işimize bakalım yöneticiler böyle konuları silsin bence bu ne veletlerle uğraşmaktan başka birsey yapmiyoruz. ence operasyon vakti Kolları sıvama zamanı geldi ya allah bilmillah :) Kendi exploitimi yazip yeni bir açik türetme vaktide coktan geldi. yanliz paylaşimi ulu orta yapamam gençlik :) Ayt gii lamerler hura yapar gelir biz yaptik diye hava atar :)
En son benim yorum yapmam rağmen katılıyorum artık bi temizlik şart :)

Aynen katılıyorum bende son paylaştıgım konuyu kaldıracaktım artık bunlarla ilgili konular görmekten sıkıldım valla . @Mectury abi şu son paylaştıgım konuyu kaldırır mısın mausem yok biliyorsun :D

132,503Konular
3,281,713Mesajlar
317,684Kullanıcılar
seyiySon Üye
Üst Alt