Rating - 95.8%
spyhackerz.org sitesine erişim sorunu yaşayan ve bu yüzden vpn kullanmak zorunda olanlar varmı ?
Forbidden hatası: Bir Firewall sistemi IP Block kullanır, sürekli konulara geçiş yaptığınızda block sistemi devreye girer.bazen sorun yaşıyorum ama vpn ilede giremiyorum genelde local host forbıden gibi hatalar alıyorum
Modem resetlememe rağmen aynı şey tekrarlanıyor sorunu anlamadımGizli sekmeden girmek zorundayım ben vpn de otomatik access hatası veriyor cloudflareden otomatik olarak normal tr ipden girince girmiyor sayfa yenilemede kalıyor kısaca var sorun
sorunun giderildi. Turkcell ile bağlanırken sanırım böyle hatalar oluyordu.Gizli sekmeden girmek zorundayım ben vpn de otomatik access hatası veriyor cloudflareden otomatik olarak normal tr ipden girince girmiyor sayfa yenilemede kalıyor kısaca var sorun
Hem mobil veri turkcell hem modem Turkcell 😂 teşekkür abi ♥️sorunun giderildi. Turkcell ile bağlanırken sanırım böyle hatalar oluyordu.
--> Forbidden block sistemi sorunu daha önceki sekmeleri kapat tek bir sayfada kal. Diğer tüm sayfaları kapat forbidden çözülmesi lazım.bazen forbidden alıyorum modemi resetleyince geçiyor bazende siteye erişim sağlıyorum ama çok yavaş oluyor
bazen sorun oluyor ama 1 kere forbidon hatası verince arka arkayada 5 6 defa vermeye devam ediyorspyhackerz.org sitesine erişim sorunu yaşayan ve bu yüzden vpn kullanmak zorunda olanlar varmı ?
Hocam ben yaklaşık 3 hafta forbbiden hatası aldım sabit ip olduğundan reset atinca değişmedi vpn koruması da aktif olduğu sabebiyle 2 hafta giremedim ama vpn koruması olduğu halde sonradan farkettim ki tor browser çalışıor girebiliyorum haberiniz olsun, şuan bir hata yok girebiliyorum normal düzeldispyhackerz.org sitesine erişim sorunu yaşayan ve bu yüzden vpn kullanmak zorunda olanlar varmı ?
İnternet sağlayıcından dinamik IP adresi istemelisin, İnternet sağlayıcıları statik olarak düzenliyor.Hocam ben yaklaşık 3 hafta forbbiden hatası aldım sabit ip olduğundan reset atinca değişmedi vpn koruması da aktif olduğu sabebiyle 2 hafta giremedim ama vpn koruması olduğu halde sonradan farkettim ki tor browser çalışıor girebiliyorum haberiniz olsun, şuan bir hata yok girebiliyorum normal düzeldi
Eskiden bir çok sekme açık olunca anti-flood devreye girip bütün sekmeleri kapatmak zorunda kalıyordum.O sorunu halledildi büyük ihtimalle.Çok nadir tek sekme bile açık olsa anti-flood yiyorum yinespyhackerz.org sitesine erişim sorunu yaşayan ve bu yüzden vpn kullanmak zorunda olanlar varmı ?