Önemli SPY'a Erişim sorunu yaşayan varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İ

İbrahim

Gizli sekmeden girmek zorundayım ben vpn de otomatik access hatası veriyor cloudflareden otomatik olarak normal tr ipden girince girmiyor sayfa yenilemede kalıyor kısaca var sorun

Rating - 0%
bazen sorun yaşıyorum ama vpn ilede giremiyorum genelde local host forbıden gibi hatalar alıyorum
Forbidden hatası: Bir Firewall sistemi IP Block kullanır, sürekli konulara geçiş yaptığınızda block sistemi devreye girer.
Böylelikle kullandığınız IP adresi blocklanır. Bunun çözümü basittir: Sadece modeminizi resetlemeniz ve yeni bir IP adresi almanız yeterlidir.

Lost 

Yaşayan Forum Efsanesi
Rating - 100%
bazen forbidden alıyorum modemi resetleyince geçiyor bazende siteye erişim sağlıyorum ama çok yavaş oluyor

Rating - 0%
bazen forbidden alıyorum modemi resetleyince geçiyor bazende siteye erişim sağlıyorum ama çok yavaş oluyor
--> Forbidden block sistemi sorunu daha önceki sekmeleri kapat tek bir sayfada kal. Diğer tüm sayfaları kapat forbidden çözülmesi lazım.

--> Cookie temizle, çerezlerini temizle ve tekrar gir. cookie resetleniyor. Sorun Cookie hatasından olabilir.

--> /x yetkisiz erişim ve sunucuda bulunmayan bir klasöre erişim istediğinizde "block" alabilirsiniz. Bunun için de modem resetleyebilirsiniz.

Rating - 0%
bazen beni 254 ile başlayan bir ip adresine yönlendiriyor o ip de boş vpn açınca girebiliyorum

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
spyhackerz.org sitesine erişim sorunu yaşayan ve bu yüzden vpn kullanmak zorunda olanlar varmı ?
Hocam ben yaklaşık 3 hafta forbbiden hatası aldım sabit ip olduğundan reset atinca değişmedi vpn koruması da aktif olduğu sabebiyle 2 hafta giremedim ama vpn koruması olduğu halde sonradan farkettim ki tor browser çalışıor girebiliyorum haberiniz olsun, şuan bir hata yok girebiliyorum normal düzeldi

Rating - 0%
Hocam ben yaklaşık 3 hafta forbbiden hatası aldım sabit ip olduğundan reset atinca değişmedi vpn koruması da aktif olduğu sabebiyle 2 hafta giremedim ama vpn koruması olduğu halde sonradan farkettim ki tor browser çalışıor girebiliyorum haberiniz olsun, şuan bir hata yok girebiliyorum normal düzeldi
İnternet sağlayıcından dinamik IP adresi istemelisin, İnternet sağlayıcıları statik olarak düzenliyor.

Son düzenleme:

Deal with the Devil

The joke's on you
Rating - 100%
spyhackerz.org sitesine erişim sorunu yaşayan ve bu yüzden vpn kullanmak zorunda olanlar varmı ?
Eskiden bir çok sekme açık olunca anti-flood devreye girip bütün sekmeleri kapatmak zorunda kalıyordum.O sorunu halledildi büyük ihtimalle.Çok nadir tek sekme bile açık olsa anti-flood yiyorum yine

Rating - 95.8%
Forbidden hatası verme ihtimalini azalttım, forumda abartılı şekilde sayfalarda flood yapar gibi gezmediğiniz sürece asla karşınıza çıkmayacaktır.

Bunun dışında sürekli kullandığınız vpn var ise onlarada erişimi açabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,526Mesajlar
315,518Kullanıcılar
mewo186Son Üye
Üst Alt