Şu altta ki yazıyı nasıl kaldırabilirim veya değiştirebilirim?
oyun içinde kaldırmayı istiyor galiba
Yok dostum ufak shoplayıp değil her açılışta mesela kendi adım yazsın istiyorum dosyalarına baktım fakat birşey bulamadımne yazıcaksın dostum
Dostum istersen mavi yere ismini yazabilirim ?Yok dostum ufak shoplayıp değil her açılışta mesela kendi adım yazsın istiyorum dosyalarına baktım fakat birşey bulamadım
Bu keylogeri yapamdık giti kanka la kurban tıklıyor ama bana gelmiyoroyun içinde kaldırmayı istiyor galiba
evet oyun içinde girdiğim zaman mesela SPYHACKERZ.ORG yazsınBu keylogeri yapamdık giti kanka la kurban tıklıyor ama bana gelmiyor
Kardeşim onu kendin yapıcaksın ben sadece isim yazıcagım ?evet oyun içinde girdiğim zaman mesela SPYHACKERZ.ORG yazsın
yarrrrrrrrrrrrrrrraksemih123apk dosyasının kaynak kodlarına ulaşıp, toprak inek pardon koç onu taratıp bulursun zaten msg kodları içindedir aq sonra kendi ismini yaz işte
Kanka baktım kaynak kodlarına kadar indim bulamadım la kudurcamapk editor aracacılığıyla yapabilirsin
fikrim yok
apk dosyasının kaynak kodlarına ulaşıp, toprak inek pardon koç onu taratıp bulursun zaten msg kodları içindedir aq sonra kendi ismini yaz işte