Spyhackerz ailesine sonsuz teşekkür ederim. Allaha emanet olun.

Selamın aleyküm. Spyhackerz da çok güzel bir 2 yıl geçirdim. Bilgi edindim sıfırdan yükseldim kodlama öğrendim programlama dillerini öğrendim. Kendi programımı kendi oyunumu...

Selamın aleyküm.
Spyhackerz da çok güzel bir 2 yıl geçirdim. Bilgi edindim sıfırdan yükseldim kodlama öğrendim programlama dillerini öğrendim. Kendi programımı kendi oyunumu yazdım. Bu işlere herkesin başladığı gibi instagram vurarak başladım. O zamanlar gençtürk vardı ondan da allah razı olsun çok şey öğretti öğrendik. Şuan 18 yaşındayım. C++ C# Java .Net dillerini biliyorum. İstanbul da Idecon şirketine resmi olarak pazartesi gününden itibaren Veritabanı uzmanı olarak iş başı yapıyorum evraklarımı gönderdim mülakatım çok güzel geçti sonrasında zaten mail olarak iş teklifi sundular. Lise mezunu olmam biraz sıkıntı oldu ama 4 yıllık üniversite okuyan çoğu bilgisayarcıdan daha fazla bilgiye sahibim. Bu bilgileri bu forum üzerinden tek tek ayıklaya ayıklaya öğrendim yardım ettim yardım aldım bilmediğim kısımları arkadaşlarla öğrendim. Çok arkadaş edindim delikanlısıda var kahpeside var. Bugünden itibaren spyhackerz macerama son veriyorum. @Mectury Cem abi bende yerin ayrıdır. Çok delikanlı insansın gönlüne göre olsun herşey. Allaha emanet olun kendinize iyi bakın. Size vereceğim tavsiye hiç bir bilgiyi es geçmeyin herşeyi öğrenin benden daha iyi fırsatlarla karşı karşıya kalırsınız hiç belli olmaz. Hepinize teşekkür ediyorum tekrardan Allah'a emanetsiniz. <3

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,153Konular
3,275,866Mesajlar
317,000Kullanıcılar
veensSon Üye
Üst Alt