Spyhackerz Artık Bir Webmaster Forumu ! (1 Viewer)

  • Thread starter Deleted member 37446
  • Start date

DeJaVu

Valar Dohaeris
Joined
Apr 6, 2020
Credits
1,276
Rating - 0%
Duyuru !

2006 Yılından bu yana büyük mücadeleler ile degerli kurucumuz olan Mectruy tarafından 'Hack Forumu' olarak gelistirilmis olan spyhackerz platformu bulunduğumuz gün itibariyle artık bir webmaster ve ticaret forumudur.

Webmaster Nedir ?

Webmaster kendi sitesini gelistirmeye yönelik çalışma yapan site adminlerine verilen isimdir. Örneğin sizin bir siteniz var ve seo açısından veya google reklam açısından sıkıntılar cekiyorsunuz veyahut sitenizle ilgili cok farkli sorulariniz, sorunlariniz var. Bunu çözüp sitesini gelistiren kisilere webmaster deniyor. Bizlerde bu girisimci kardeslerimize bilgi kaynagi, ışık kaynagi olabilmek icin forumumuzun ana temasi tamamen bir webmaster forumuna döndürülmüştür.

Ticaret Artık Daha Kolay !

Her Webmaster forumunun olmazsa olmazı olanı ticaret alanları an itibariyle acılmıs bukunmaktadir. Yani kolayca instagram facebook twitter hesaplari satabileceksiniz, satın alabileceksiniz. Websitenize makale yazıları yazdırtabileceksiniz, siteniz icin editor tutabileceksiniz. Sitenizi gelistirmek adına seo hizmetleri alabileceksiniz veya bu işte iyi iseniz hizmet verebileceksiniz. SMM paneli sahipleri takipçi satabilecekseniz veya üyelerimiz, takipci satinalabileceksiniz. Kodladiginiz veya kodlamadiginiz scriptleri, yazilimlari satabileceksiniz veya satınalabileceksiniz. Aklınıza gelen illegal olmayan her türlü şeyin ticaretini yapabileceksiniz. Yani isterseniz eski elbiselerinizi ic camasirlarinizi falan satın. Böylelikle bünyemizde bulunan öğrenci kardeslerimiz icin en azindan harçlıklarini cikarabilmeleri icin bir firsat dogmus olur.

Fakat !

Evet gun itibariyle bir webmaster forumuyuz fakat bunun kendisiyle getirdigi bazı sorumluluklar var. Örneğin hack saldirilarının önüne koca bir engel getirildi. Uyarı niteliğinde bile TR sitelerine saldirip paylasmak yasaklanmistir. TR Combolistler yasaklanmıstır. BIN methodları paylaşmak yasaklanmıştır. Forumumuzda bulunan eski konulara bisey yapmayacağız ama artık bu tarz paylasimlar yapanların IP adresi kayıt altina alinarak kara listeye eklenicek böylelikle ilk siber ile gorusmemizde karalistedeki IP Adreslerini vermekten cekinmeyecegiz.

Ticaret Hakkında Dikkatli Olun !

Evet bir webmaster forumu olduk ve bundan sonra yuksek derecelerde ticaretler yapilacaktir. Fakat bu degisimin kendisiyle getirdigi dolandiricilar da olacaktir. Hatta adimiza sizlere sahte mail atan mi dersiniz, adimiza sahte telegeram veya sosyal medya hesabi acan mi dersiniz bunlar sizlere ulasip birseyler satip bu sistemi suistimal edecektir. Veyahut forumda 2 gunluk uyeliklerle ticaret yapip dolandirildiginiz vakit bunun herhangi bir geri dönüşü olmayacaktir bunlardan zaten mesul degiliz. Her yaptiginiz ticaret alici ve saticinin sorumlulugundadir. Bunun icin özellikle mavi tikli uyelere gozunuz kapali guvenebilir ticaret yapabilirsiniz onun disinda ise escrow olarak yöneticilerin gözlem ve onayiyla birlikte alisveris yapabilirsiniz bu konu hakkinda detayli bir konu payasacagiz.

Gun itibariyle Webmaster ve Ticaret kategorileri acilmis bulunmaktadir. Hepimiz icin hayirli olsun. Unutmayin bizler bilişim forumuyuz, webmaster forumuyuz, ticaret forumuyuz. Illegal bir platform degiliz, olamayiz da zaten.​
hayırlı olsun
 
Joined
Mar 14, 2020
Credits
0
Rating - 0%
Biz zaten en iyisi olduğumuz için ve rakibimiz olmadığı için farkklı rakipler aramaya başladık ve webmaster dünyasındada ses getirmek istiyoruz, site artık daha gri diyebiliriz.
Görmüyorum nasıl yazmışlar birçok hack in yapılmasına karşın büyük bir engel konulmuş
 

Tekdost 

Yırtıcı
Joined
Dec 8, 2018
Credits
792
Rating - 0%
Hayırlı olsun @Mectruy İyi oldu yabancı ülkelerde vardı bu tür siteler ama Türkiye de yoktu ileri zamanda dahada toparlanıp gelişeceğine eminim ergenlerin bu yapıya zarar vermemesine dikkat etmek lazım
 

Users who are viewing this thread

Top