Önemli Spyhackerz "Hack" Group Alımı (3 Viewers)

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,318
Rating - 100%
Yıllardır sayısız icraat'e imza atan "Spyhackerz" için bir Hack grubu kuruyoruz. Bu grup, eskilerinde haberdar olduğu ve o zamanlarda o ekipte bulunduğum
"SH Özel Kuvvetler" ekibi ile aynı misyon ve vizyon ile ilerleyecektir.

⭐SpyHackerz Group neler yapacak?

• Türkiye üzerinde, şu an ve gelecek yıllar için tehdit oluşturabilecek her unsuru "elimizden geldiğince" engellemek ve olağan siyasi, milli vb. tüm sorunlara "tepkimizi" indexlerimiz ile göstereceğiz.
• Her türlü (Web, Sosyal Medya, Program vb.) alanda Öğretmen / Öğrenci değil, Abi / Kardeş ilişkisinde, basit düzeyde bilgisi olup hırslı olan dostlara şans verilerek onlara da bu konuda yardımcı olunarak bilgi seviyesi yükseltilecek.
• Birimizin değil hepimizin isminin geçtiği, birimizin değil hepimizin fikrinin alındığı ve alınacağı bir ekip (aile) ortamı oluşturacak.


SpyHackerz'a üye olmayanlarda dahil, tüm dostlarımızın gerek üye olup gerek direkt başvuru yapıp bu etkinliğe katılmasını istiyoruz (imkanı veriyoruz.)
Yeter ki, beyin yapısı çocuk olmasın. Robota ihtiyacımız olsaydı PHP ile bir bot kodlar işimizi görürdük dostlar bizim isteğimiz SpyHackerz adı altında, yepyeni süper zeka seviyesinde çocuklar büyüterek bu platforma ve dünyaya yepyeni kişilikte insanlar kazandırmak.


✏️SpyHackerz Group'a nasıl başvurabilirim?

İsim Soyisim:
Yaşınız?:
Telegram:
Günde kaç saat bilgisayar başındasınız?:
Kendinizi hangi alanda geliştirmek istiyorsunuz?:
Bilgi birikiminiz: Instagram kategorisinde bilgi sahibi olan dostlarım lütfen, instagram dm basma mail basma demeyin. Instagram demeniz yeterli.

(not: Hiçbir bilgi birikiminiz olmasa da dahil, başvurunuz dikkate alınacaktır. Yaşınız ve hırsınıza bağlı olarak sizleri aramızda görmek isteriz.)

yukarıdaki formu, kopyalıp doldurduktan sonra buraya tıklayarak veya bu linke tıklayarak "Başvuru" başlığı ile bana PM (📥) olarak iletiniz.


shtlogo.png

spyhackerz.org

 
Last edited by a moderator:
Joined
Feb 12, 2021
Credits
8,954
Rating - 0%
bildiğin, kendi öz kardeşimi bu foruma dahil edeceğim ben gittikten sonra buraları bırakmasın diye. Onu ve zekasını beğendiğim bir arkadaşını bu ortama dahil edip öğreteceğim
kardeşin kaç yaşında?
 

Users who are viewing this thread

Top