SpyHackerz Misyonu nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba, SpyHackerz Misyonu, politik duruşu ya da ana kaynağı nedir ? Bilgilendirecek olursa sevinirim.

Rating - 95.8%
Bu sitenin politik bir duruşu yoktur , zaten politize olmuş tüm hack sitelerini kınıyorum , hack kültürüne ihanetten başka birşey yapmıyorlar ve bu işe gönül vermiş senelerini vermiş ve en sonunda köşesine çekilmiş gerçek hackerleri utandırmaktan başka birşey yapmıyorlar , biz politize olmuş hack sitelerinin haberlerini gördükçe onlar yerine utanıyoruz ancak onlar hiç utanmıyor. Ülkemize yönelen düşmanlıkların kaynağına zaman zaman saldırılar yapıyoruz ancak bunu sadece bu ülkede yaşadığımız ve doğduğumuz ülkeye olan bağlılığımız sebebi ile yapıyoruz , yoksa bizde 10 site hackleyip haber sitelerine yollamasını biliriz yada forumda komutancılık oynamasını biliriz , ancak amacımız bu değil. bizim amacımız tam olarak hack kültürü içerisinde hareket edip bilgi ve yapabileceklerimizin sınırlarını genişletmek. Öğrenmek , öğretmek. Ülke sınırları içinde sınırlı bir ekip değiliz yurtdışı bağlantılarımız ve bilinirliğimiz oldukça yüksek bir oluşum sht , sitemize üye olan herkesin sadece bilişim teknolojisi ile alakalı üye olmasını temenni ediyoruz , hack,yazılım,grafik,crack vs gibi.

Rating - 0%
Bu sitenin politik bir duruşu yoktur , zaten politize olmuş tüm hack sitelerini kınıyorum , hack kültürüne ihanetten başka birşey yapmıyorlar ve bu işe gönül vermiş senelerini vermiş ve en sonunda köşesine çekilmiş gerçek hackerleri utandırmaktan başka birşey yapmıyorlar , biz politize olmuş hack sitelerinin haberlerini gördükçe onlar yerine utanıyoruz ancak onlar hiç utanmıyor. Ülkemize yönelen düşmanlıkların kaynağına zaman zaman saldırılar yapıyoruz ancak bunu sadece bu ülkede yaşadığımız ve doğduğumuz ülkeye olan bağlılığımız sebebi ile yapıyoruz , yoksa bizde 10 site hackleyip haber sitelerine yollamasını biliriz yada forumda komutancılık oynamasını biliriz , ancak amacımız bu değil. bizim amacımız tam olarak hack kültürü içerisinde hareket edip bilgi ve yapabileceklerimizin sınırlarını genişletmek. Öğrenmek , öğretmek. Ülke sınırları içinde sınırlı bir ekip değiliz yurtdışı bağlantılarımız ve bilinirliğimiz oldukça yüksek bir oluşum sht , sitemize üye olan herkesin sadece bilişim teknolojisi ile alakalı üye olmasını temenni ediyoruz , hack,yazılım,grafik,crack vs gibi.

Tam istediğim türden bir forum. Uzun süredir bu konularla ilgiliydim fakat, bırakmak zorunda kaldım.

( Size çocukça gelebilir ) Fakat, tekrar başlamak istiyorum. Örneğin; Sql nedir ? Nasıl Sql açığı bulunur ? Sql açığı bulunan siteleri bulmak vs. felan gibi şeyleri konu olarak öğrenebileceğim bir kaynak biliyor musunuz ? Açıkcası, bir çok grup sitesine baktım burası akla mantığa uyan bir yer gibi göründü. Sadece gerçekten öğrenmek istiyorum. Eğer böyle bir kaynak biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim.

Rating - 0%
Komutancılık oynamak :D müthiş ifade, kısa ve net.Zaten bu ifade forumun farkını ortaya koyuyor....

PiCASSO 

Grafucker
Rating - 0%
Mectruy çok güzel özetlemiş bende kendi gördüklerimi anlatmak isterim Spyhackerz sokak kültürü gibi işler burda komutan asteğmen yok herkesin özgür iradesi ile istediği herneyse savunma yetkisi var suç işlemek bile senin elinde kurallar çok az dereceye indirilmiş ve ben burada gerçek imamlada üst seviye ateistlede tanıştım en sağcısıda geldi en solcusuda çocuk yaşta kardeşlerimizden tut evli çocuklu abilerimize kadar her çeşit insan var ve şu ana kadar kayda değer bir tartışma olmadı çünkü burda herkes hack,bilişim,grafik vs uzman olduğu konuda konuşur ve gereken neyse onu yapar.

Rating - 0%
Burada öğrenmek istediğini öğrenirsin.

Sor sormaktan çekinme öğrenmek isteyene hepimiz yardımcı oluruz.

Bu arada mikrofonu görünce sormadan edemeyeceğim ne iş yapıyorsun?

T

TurkishSpyHacker

Kardeşim bura forumdan çok aile mesele rütbe değil diyelimki tht adamların egosu kadar birşey yok kullanıp atarlar Zorrokin adına üyelere zone kastırtırlar fakat bir amaçları yoktur ayyildiz dersen 2 3 feysbuk twiter patlatıp Allah için hackledik veya vatan saolsun diye yazı atarlar haberlere çıkarlar oooo ayyildiz neymiş be derler :D asıl bilmiyolarki neyin ne oldugunu hele bi bilseler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,557Konular
3,269,167Mesajlar
315,408Kullanıcılar
kymljnkSon Üye
Üst Alt