Önemli Spyhackerz.org Forumunda Dolandırılmayın ! (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
Son aylarda dolandırıcılık vakaları hızla artışa geçmiş , artık iş okadar vurdumduymaz bir haldeki normal gezgin kendini escrow felan ilan edip dolandırıyor üyeleri, veya forumdan dolandırıcılık suçundan banlanmış dolandırıcılar yöneticiler adına açtığı sahte telegram , icq , skype , whatsapp , instagram gibi adreslerde üyeleri kendilerini escrow olarak tanıtıp yine dolandırıyor. Lütfen kiminle iletişim kurduğunuza dikkat edin, Dolandırıcı şahıslar bu sitedeki adminlerin avatarlarını kopyalayıp çok rahat şekilde Telegram , icq gibi mecralarda profillerini spy yöneticilerine benzetebilirler, çok dikkat etmezseniz anlayamayabilirsiniz bu yüzden sadece forum üzerinden iletişim kurun belirtilen escrow yetkilileri ile.

DOLANDIRILMAMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ ?

@Mectruy adlı Owner’imiz bundan sonra genel escrowdur kendisine dm atarak escrowluk talep edebilirsiniz, eğer geri dönüş alamazsanız Adminimizde escrowluk yapmaktadır. Bu 2 yönetici dışında hiçbir Allah’ın kulunun escrow yetkisi yoktur.

Bu 2 yöneticiye sadece ve sadece forum üzerinden DM yoluyla ulaşın, bu iki yönetici sizi asla telegram gibi adreslerden eklemez ! kendilerine forumdaki üyeliklerine DM atmak dışında sakın ulaşmayın anında dolandırılırsınız demektir, biri sizi forum dışında "ben escrowum ben şu yöneticiyim" diye tanıtırsa kesinlikle ciddiye almayın. Bakın tekrar ediyorum bu yöneticiler escrowdan tek sorumlu 2 yöneticidir ve bu kişiler asla forum dışında iletişim kurmazlar, başka hiçbir üyenin escrow yetkisi yoktur.

Mesala forumda şöyle bir durumda olabilir, bitane rütbeli üye veya mavi tikli üye size yazabilir "merhaba kardaş escrow olurum ben" gibisinden bişey yazabilir, siz kesinlikle bunu kabul etmeyin ve direkt @SpyAdmin @0xv3v1L @Corpse adlı forum yöneticilerine DM atarak forumdan ihbarda bulunun, cezası forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmaktır.


NASIL DOLANDIRILMAZSINIZ ? ÖZET GEÇELİM TEKRAR !
1- Kesinlikle escrow kullanarak.
2- Kullandığınız escrowun forumda admin olduğuna emin olarak.
3- Telegramda , instagramda , İCQ de ticaret yapmayarak.
4- Yöneticilerin üyelik rengi gri olmaz, !! Kırmızı veya Beyaz olduğunu bilerek.
5- Önce parayı gönder diyen üyenin bu talebini kabul etmeyerek.

Salağa anlatır gibi anlattım bu saatten sonra bunca uyarıya rağmen dolandırılırsanız gidin bi iq'nüze baktırın. Cidden bu uyarıdan sonra forumda tanıştığınız herhangi birinden saydığım sebeplerden tokat yerseniz eğer, sizi forumda bu ayın MALI ilan edip Soytarı rütbesi veririm.

Escrow yetkilisi : @Mectruy
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top