.com domainleriniz anlık veriliyormu patliyor mu phishing için uyumiumu buradaki herkes phishing için alıyor ph#hingSPY Üyesi olarak size öncelik tanınır PM den iletişime geçerseniz!
.com domainleriniz anlık veriliyormu patliyor mu phishing için uyumiumu buradaki herkes phishing için alıyor ph#hingSPY Üyesi olarak size öncelik tanınır PM den iletişime geçerseniz!
Neyin cevabını vercem sana kanıtları attım dassak geçtin benimle aqAktif olmadı ise bizimle iletişime geçebilirsiniz bizim satış konusu ile değil bizimle buradan da yazabilirsiniz pm ile.
İyi satışlar hem ucuz hem güzel domain alirsam fraud yemez değil mi?
İzinli Hosting v4
Site Fiyatı: Aylık 25 ₺
- ⭐ SUSPEND Yemez!
- ⭐ Yurt Dışı Lokasyon!
- ⭐ 1 Site Barındırma
- ∞ Limitsiz SSD Disk
- ∞ Limitsiz MySQL®
- ∞ Limitsiz Aylık Trafik
- ∞ Limitsiz Mail Hesabı
- %100 CPU Kullanım
- Tek Tıkla Kurulum
- 7/24 Teknik Destek
- %99 Uptime Garantisi
- PHP 5.5-7.4
- Multi PHP Desteği
- Anti DDoS Koruma
- Otomatik Shell Temizleme
- CageFS
- Yurt Dışı Lokasyon
- Anında Kurulum ve Aktivasyon
- %100 Türkçe cPanel Kontrol Paneli
- Ücretsiz SSL Sertifikası!
SPY Özel Fiyat: 17,70 ₺
Spyhackerz Özel Kupon Kodu: SPY2022
https://www.genchost.com/siparis/hosting/170
(SUSPEND YEMEZ! HİÇ BİR İÇERİK DOSYA İNCELENMEZ VE YASAKLANMAZ!)
İzinli Hosting v4 Sipariş Ver - Genç Host ♾️ Türkiye'nin Ucuz Alan Adı ve Sınırsız Web Hosting Sağlayıcısı
www.genchost.com![]()
İndirim Kupon Kodunu Nasıl Kullanırım?
Satın alma sayfasında indirim kupon kodunu , Kupon Kullan alanına girerek yazmanız yeterli.
Tutarın gerisini seçeceğiniz ödeme tipine göre (Online Ödeme PayTR –**YASAK**- banka kartı- havale/EFT-FAST- ininal - papara) girişini yapıp Alışverişi tamamla butonuna basarak alım işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirim kuponu ile yaptığınız alışverişlerde, siparişlerinizin detayına baktığınızda toplam ürün satış bedelini görürsünüz.
Spyhackerz özel olarak sınırlı sayıda üretilen bu kupon; 100 Adet ve 17.06.2022 Tarihine kadar geçerlidir!
Genç Host Bilişim Hizmetleri Firması kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
İndirim kuponlu alışverişlerinizin iadesi durumunda kupon tutarı iade edilmez.
Kurumsal Bilgiler
Genç Host Bilişim Hizmetleri
V.Dairesi: KAYMAKKAPI
Vergi No: 6840146707
Adres: ISPARTA / Merkez
Telefon
0850 533 24 00
E-Posta
[email protected]
www.genchost.com
Tabikide değil efendim güvenerek alabilirsiniz.İyi satışlar hem ucuz hem güzel domain alirsam fraud yemez değil mi?
T.C Sistemsel Olarak Zorunlu Ama Uğraşmak ve Vermemek İstediğinizi Bize Belirtseydiniz, T.C nizi 111111111 Olarak Sisteme Girebilirdik! Ama Şaka Gibi Sizin Tavırlarınız da Kurumsal Firmalardan Alışveriş Yapmak Yerine Sizi Şahıslara Emanet Ediyoruz.İllegalde tc istiyorlar, veriyorsun kabul etmiyorlar sadece uğraş 30 lira için düştükleri hale bak şaka gibi alışveriş yapmayın

Genç Hostun Ticket Bölümünde Emin Olun Tek Eleman Çalışmıyor. Gelen Ticket Doğrultusunda Bilgili ve Nitelikli Kişiler Dahil Olup Bileti Üstleniyor. Ucuzun Etin Yahnisi Gençlerin Cebinde Bin Liralar Olmadığı İçin Elimizi Taşın Altına Koyarak Tek Biz Sağlıyoruz, Gençlere Tam Destek Vizyonu ile.Genchostun ticket bölümünde çalışan eleman kafasına göre cevap veriyor. Baltalama amaclı yazmıyorum ama destek elemanı işide bilmiyor büyük ihtimalle ki. Gerçi ucuz etin yağsını yavan olurmuş

3 aydır ticket atıyorum sorunu çözemediniz sorunu destekteki arkadaşa söylüyorum nasıl olacağınıda söyluyorum halen inaktif 6 adet site 6'sıda aynı durumda domain hosting arası bağlantı yok diyorum 20 dk sonra güncelleniyor ve sorun çözüldü yazılıyorGenç Hostun Ticket Bölümünde Emin Olun Tek Eleman Çalışmıyor. Gelen Ticket Doğrultusunda Bilgili ve Nitelikli Kişiler Dahil Olup Bileti Üstleniyor. Ucuzun Etin Yahnisi Gençlerin Cebinde Bin Liralar Olmadığı İçin Elimizi Taşın Altına Koyarak Tek Biz Sağlıyoruz, Gençlere Tam Destek Vizyonu ile.![]()
Sorun Devam Ediyor ise Ticketten Verimli Destek'de Alamıyor iseniz, Bizlere Bu Forum Üzerinden PM Atabilirsiniz! SPY Üyelerine Her Zaman Buradan 7/24 Destek Olacağız3 aydır ticket atıyorum sorunu çözemediniz sorunu destekteki arkadaşa söylüyorum nasıl olacağınıda söyluyorum halen inaktif 6 adet site 6'sıda aynı durumda domain hosting arası bağlantı yok diyorum 20 dk sonra güncelleniyor ve sorun çözüldü yazılıyorbaltalama olarak algılanmasın ticketleri ekran görüntüsünü atabilirim.
2 gün oldu halen domain hesbıma gelmedi ya paramı geri verin ya da hizmetimi
İzinli Hosting v4
Site Fiyatı: Aylık 25 ₺
- ⭐ SUSPEND Yemez!
- ⭐ Yurt Dışı Lokasyon!
- ⭐ 1 Site Barındırma
- ∞ Limitsiz SSD Disk
- ∞ Limitsiz MySQL®
- ∞ Limitsiz Aylık Trafik
- ∞ Limitsiz Mail Hesabı
- %100 CPU Kullanım
- Tek Tıkla Kurulum
- 7/24 Teknik Destek
- %99 Uptime Garantisi
- PHP 5.5-7.4
- Multi PHP Desteği
- Anti DDoS Koruma
- Otomatik Shell Temizleme
- CageFS
- Yurt Dışı Lokasyon
- Anında Kurulum ve Aktivasyon
- %100 Türkçe cPanel Kontrol Paneli
- Ücretsiz SSL Sertifikası!
SPY Özel Fiyat: 17,70 ₺
Spyhackerz Özel Kupon Kodu: SPY2022
https://www.genchost.com/siparis/hosting/170
(SUSPEND YEMEZ! HİÇ BİR İÇERİK DOSYA İNCELENMEZ VE YASAKLANMAZ!)
İzinli Hosting v4 Sipariş Ver - Genç Host ♾️ Türkiye'nin Ucuz Alan Adı ve Sınırsız Web Hosting Sağlayıcısı
www.genchost.com![]()
İndirim Kupon Kodunu Nasıl Kullanırım?
Satın alma sayfasında indirim kupon kodunu , Kupon Kullan alanına girerek yazmanız yeterli.
Tutarın gerisini seçeceğiniz ödeme tipine göre (Online Ödeme PayTR –**YASAK**- banka kartı- havale/EFT-FAST- ininal - papara) girişini yapıp Alışverişi tamamla butonuna basarak alım işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirim kuponu ile yaptığınız alışverişlerde, siparişlerinizin detayına baktığınızda toplam ürün satış bedelini görürsünüz.
Spyhackerz özel olarak sınırlı sayıda üretilen bu kupon; 100 Adet ve 17.06.2022 Tarihine kadar geçerlidir!
Genç Host Bilişim Hizmetleri Firması kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
İndirim kuponlu alışverişlerinizin iadesi durumunda kupon tutarı iade edilmez.
Kurumsal Bilgiler
Genç Host Bilişim Hizmetleri
V.Dairesi: KAYMAKKAPI
Vergi No: 6840146707
Adres: ISPARTA / Merkez
Telefon
0850 533 24 00
E-Posta
[email protected]
www.genchost.com