Satım Spyhackerz Özel ⭕ İzinli Hosting ve İndirim Kupon Kodları 😇 Genç Host ♾️

Rating - 0%

İzinli Hosting v4

• ⭐ SUSPEND Yemez!
  • ⭐ Yurt Dışı Lokasyon!
  • ⭐ 1 Site Barındırma
  • ∞ Limitsiz SSD Disk
  • ∞ Limitsiz MySQL®
  • ∞ Limitsiz Aylık Trafik
  • ∞ Limitsiz Mail Hesabı
  • %100 CPU Kullanım
  • Tek Tıkla Kurulum
  • 7/24 Teknik Destek
  • %99 Uptime Garantisi
  • PHP 5.5-7.4
  • Multi PHP Desteği
  • Anti DDoS Koruma
  • Otomatik Shell Temizleme
  • CageFS
  • Yurt Dışı Lokasyon
  • Anında Kurulum ve Aktivasyon
  • %100 Türkçe cPanel Kontrol Paneli
  • Ücretsiz SSL Sertifikası!
Site Fiyatı: Aylık 25 ₺
SPY Özel Fiyat: 17,70 ₺
Spyhackerz Özel Kupon Kodu: SPY2022

https://www.genchost.com/siparis/hosting/170

(SUSPEND YEMEZ! HİÇ BİR İÇERİK DOSYA İNCELENMEZ VE YASAKLANMAZ!)

İzinli Hosting v4 Sipariş Ver - Genç Host ♾️ Türkiye'nin Ucuz Alan Adı ve Sınırsız Web Hosting Sağlayıcısı

www.genchost.com
www.genchost.com

İndirim Kupon Kodunu Nasıl Kullanırım?​

Satın alma sayfasında indirim kupon kodunu , Kupon Kullan alanına girerek yazmanız yeterli.
Tutarın gerisini seçeceğiniz ödeme tipine göre (Online Ödeme PayTR –**YASAK**- banka kartı- havale/EFT-FAST- ininal - papara) girişini yapıp Alışverişi tamamla butonuna basarak alım işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirim kuponu ile yaptığınız alışverişlerde, siparişlerinizin detayına baktığınızda toplam ürün satış bedelini görürsünüz.
Spyhackerz özel olarak sınırlı sayıda üretilen bu kupon; 100 Adet ve 17.06.2022 Tarihine kadar geçerlidir!
Genç Host Bilişim Hizmetleri Firması kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
İndirim kuponlu alışverişlerinizin iadesi durumunda kupon tutarı iade edilmez.

Kurumsal Bilgiler

Genç Host Bilişim Hizmetleri

V.Dairesi: KAYMAKKAPI

Vergi No: 6840146707

Adres: ISPARTA / Merkez

Telefon

0850 533 24 00

E-Posta

[email protected]

www.genchost.com
İyi satışlar hem ucuz hem güzel domain alirsam fraud yemez değil mi?

Rating - 0%
İllegalde tc istiyorlar, veriyorsun kabul etmiyorlar sadece uğraş 30 lira için düştükleri hale bak şaka gibi alışveriş yapmayın

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
İllegalde tc istiyorlar, veriyorsun kabul etmiyorlar sadece uğraş 30 lira için düştükleri hale bak şaka gibi alışveriş yapmayın
T.C Sistemsel Olarak Zorunlu Ama Uğraşmak ve Vermemek İstediğinizi Bize Belirtseydiniz, T.C nizi 111111111 Olarak Sisteme Girebilirdik! Ama Şaka Gibi Sizin Tavırlarınız da Kurumsal Firmalardan Alışveriş Yapmak Yerine Sizi Şahıslara Emanet Ediyoruz. :)

princeoyko

SOYTARI
Rating - 0%
Genchostun ticket bölümünde çalışan eleman kafasına göre cevap veriyor. Baltalama amaclı yazmıyorum ama destek elemanı işide bilmiyor büyük ihtimalle ki. Gerçi ucuz etin yağsını yavan olurmuş

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
Genchostun ticket bölümünde çalışan eleman kafasına göre cevap veriyor. Baltalama amaclı yazmıyorum ama destek elemanı işide bilmiyor büyük ihtimalle ki. Gerçi ucuz etin yağsını yavan olurmuş
Genç Hostun Ticket Bölümünde Emin Olun Tek Eleman Çalışmıyor. Gelen Ticket Doğrultusunda Bilgili ve Nitelikli Kişiler Dahil Olup Bileti Üstleniyor. Ucuzun Etin Yahnisi Gençlerin Cebinde Bin Liralar Olmadığı İçin Elimizi Taşın Altına Koyarak Tek Biz Sağlıyoruz, Gençlere Tam Destek Vizyonu ile. :)

princeoyko

SOYTARI
Rating - 0%
Genç Hostun Ticket Bölümünde Emin Olun Tek Eleman Çalışmıyor. Gelen Ticket Doğrultusunda Bilgili ve Nitelikli Kişiler Dahil Olup Bileti Üstleniyor. Ucuzun Etin Yahnisi Gençlerin Cebinde Bin Liralar Olmadığı İçin Elimizi Taşın Altına Koyarak Tek Biz Sağlıyoruz, Gençlere Tam Destek Vizyonu ile. :)
3 aydır ticket atıyorum sorunu çözemediniz sorunu destekteki arkadaşa söylüyorum nasıl olacağınıda söyluyorum halen inaktif 6 adet site 6'sıda aynı durumda domain hosting arası bağlantı yok diyorum 20 dk sonra güncelleniyor ve sorun çözüldü yazılıyor :D baltalama olarak algılanmasın ticketleri ekran görüntüsünü atabilirim.

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
3 aydır ticket atıyorum sorunu çözemediniz sorunu destekteki arkadaşa söylüyorum nasıl olacağınıda söyluyorum halen inaktif 6 adet site 6'sıda aynı durumda domain hosting arası bağlantı yok diyorum 20 dk sonra güncelleniyor ve sorun çözüldü yazılıyor :D baltalama olarak algılanmasın ticketleri ekran görüntüsünü atabilirim.
Sorun Devam Ediyor ise Ticketten Verimli Destek'de Alamıyor iseniz, Bizlere Bu Forum Üzerinden PM Atabilirsiniz! SPY Üyelerine Her Zaman Buradan 7/24 Destek Olacağız :) Size Özel ve Sizin Dediğiniz Yöntemler ile Destek Olabiliriz.

Rating - 100%

İzinli Hosting v4

• ⭐ SUSPEND Yemez!
  • ⭐ Yurt Dışı Lokasyon!
  • ⭐ 1 Site Barındırma
  • ∞ Limitsiz SSD Disk
  • ∞ Limitsiz MySQL®
  • ∞ Limitsiz Aylık Trafik
  • ∞ Limitsiz Mail Hesabı
  • %100 CPU Kullanım
  • Tek Tıkla Kurulum
  • 7/24 Teknik Destek
  • %99 Uptime Garantisi
  • PHP 5.5-7.4
  • Multi PHP Desteği
  • Anti DDoS Koruma
  • Otomatik Shell Temizleme
  • CageFS
  • Yurt Dışı Lokasyon
  • Anında Kurulum ve Aktivasyon
  • %100 Türkçe cPanel Kontrol Paneli
  • Ücretsiz SSL Sertifikası!
Site Fiyatı: Aylık 25 ₺
SPY Özel Fiyat: 17,70 ₺
Spyhackerz Özel Kupon Kodu: SPY2022

https://www.genchost.com/siparis/hosting/170

(SUSPEND YEMEZ! HİÇ BİR İÇERİK DOSYA İNCELENMEZ VE YASAKLANMAZ!)

İzinli Hosting v4 Sipariş Ver - Genç Host ♾️ Türkiye'nin Ucuz Alan Adı ve Sınırsız Web Hosting Sağlayıcısı

www.genchost.com
www.genchost.com

İndirim Kupon Kodunu Nasıl Kullanırım?​

Satın alma sayfasında indirim kupon kodunu , Kupon Kullan alanına girerek yazmanız yeterli.
Tutarın gerisini seçeceğiniz ödeme tipine göre (Online Ödeme PayTR –**YASAK**- banka kartı- havale/EFT-FAST- ininal - papara) girişini yapıp Alışverişi tamamla butonuna basarak alım işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirim kuponu ile yaptığınız alışverişlerde, siparişlerinizin detayına baktığınızda toplam ürün satış bedelini görürsünüz.
Spyhackerz özel olarak sınırlı sayıda üretilen bu kupon; 100 Adet ve 17.06.2022 Tarihine kadar geçerlidir!
Genç Host Bilişim Hizmetleri Firması kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
İndirim kuponlu alışverişlerinizin iadesi durumunda kupon tutarı iade edilmez.

Kurumsal Bilgiler

Genç Host Bilişim Hizmetleri

V.Dairesi: KAYMAKKAPI

Vergi No: 6840146707

Adres: ISPARTA / Merkez

Telefon

0850 533 24 00

E-Posta

[email protected]

www.genchost.com
2 gün oldu halen domain hesbıma gelmedi ya paramı geri verin ya da hizmetimi

131,459Konular