Bir forum gördüm içerisi tıpkı bura gibi burda paylaşıyım mı bilemedim ama baya benzetmişler kendilerin
Xenforo bu zaten salak arkadasimBir forum gördüm içerisi tıpkı bura gibi burda paylaşıyım mı bilemedim ama baya benzetmişler kendilerin
aga yazık çocuk bilmiyor sen niye sert yaptın kiXenforo bu zaten salak arkadasim
Çok gergin anıma denk geldi özür dilerim kardeşimaga yazık çocuk bilmiyor sen niye sert yaptın ki

AnladımBuraya benzemesi normal yani.
Aynen Canım Taklitler Aslını Yücelttiği İçinmi Foruma Gelip Konu ÇalıyorsunuzArkadaşlar sert çıkmayın rvn ye. Dediği şey kategori isim ve sıralamasından tutun tüm her şey buradakiyle aynı. Bir ara b0zkur.th4ck denen sitede de öyleydi hâlâ var mı bilmiyorum. Şu an fs€curïty denen yer de öyle. @Rvn19 taklitler aslını yüceltir.
Fsc sizi taklit etmiyo baazı arkadaşlar ban atmamıza rağmen hala gelip konu çalıyo sizde sanıyorsunuz biz burdan konu çalıyoruz daha önce bildirdik s!kleyen olmadı burdan alıntı yaptığımız yokArkadaşlar sert çıkmayın rvn ye. Dediği şey kategori isim ve sıralamasından tutun tüm her şey buradakiyle aynı. Bir ara b0zkur.th4ck denen sitede de öyleydi hâlâ var mı bilmiyorum. Şu an fs€curïty denen yer de öyle. @Rvn19 taklitler aslını yüceltir.
Aynen Canım Taklitler Aslını Yücelttiği İçinmi Foruma Gelip Konu Çalıyorsunuz?
Arkadaş konular forumlarda çalınıyor diye konu açmamış. Konu forumun tıpa tıp benzeri anlamında. Her forum başka forumlardan konu çalıyor bunu engelleyemeyiz.Fsc sizi taklit etmiyo baazı arkadaşlar ban atmamıza rağmen hala gelip konu çalıyo sizde sanıyorsunuz biz burdan konu çalıyoruz daha önce bildirdik s!kleyen olmadı burdan alıntı yaptığımız yok
Sorun O Değil Direk Taklitler Aslını Yüceltir Diyorsun Bize Laf Ediyorsun Kısaca Neye Dayanarak Bunu Söyliyorsun Onu Anlıyamadım Neyi Taklit Ettiğimizi GördünArkadaş konular forumlarda çalınıyor diye konu açmamış. Konu forumun tıpa tıp benzeri anlamında. Her forum başka forumlardan konu çalıyor bunu engelleyemeyiz.
Ctrl+C Ctrl+V yerine 2 saniyenizi ayırıp kategori-alt forum-forum bölümleri isimlerini değişememişsiniz. Ben bu yorumu kavga çıkarmak amaçlı atmadım o bilinen bir söz ayrıca ama niyetiniz belli oluyor.Sorun O Değil Direk Taklitler Aslını Yüceltir Diyorsun Bize Laf Ediyorsun Kısaca Neye Dayanarak Bunu Söyliyorsun Onu Anlıyamadım Neyi Taklit Ettiğimizi Gördün![]()
Bizim amacımız kavga vs değil sadece forumumuzun adını geçirip bizim taklidimiz demek istemişsin bizde normal olarak forumumuzu savunuyoruz fsc adı geçirmen yanlış bişeydi seninCtrl+C Ctrl+V yerine 2 saniyenizi ayırıp kategori-alt forum-forum bölümleri isimlerini değişememişsiniz. Ben bu yorumu kavga çıkarmak amaçlı atmadım o bilinen bir söz ayrıca ama niyetiniz belli oluyor.
Neymiş Niyetimiz Anlatsana Azcık Bizde Kavga Çıkarmak İçin Yazmıyoruz Zaten Konuşuyoruzniyetiniz belli oluyor.