Evet bazı gruplar hava sistemlerine girdik diye yok NASA yı hackledik diye vidyo çekiyorlar.. GOMUTANLAR dahil:D:D BUYRUN BU VİDYODA BENİM VİDYOM OLSUN.. Emeğe saygı güzel...
peki MEC ustaHerşey çok güzelde birde artık konu başlıklarını büyük harfle açmasan iyi olacak , çok çirkin bir görüntü oluşuyor CAPS LOCK tuşunu lütfen kapat artık kardeşim.
Ya sende bu capslk dan çekiyorsun vallaHerşey çok güzelde birde artık konu başlıklarını büyük harfle açmasan iyi olacak , çok çirkin bir görüntü oluşuyor CAPS LOCK tuşunu lütfen kapat artık kardeşim.
Bu forumu oluşturan foruma katkı sağlayan herkesdir.Bizim burda bi hiç gibi gözükmemiz hoşuma gitmedi.Evet bazı gruplar hava sistemlerine girdik diye yok NASA yı hackledik diye vidyo çekiyorlar..
GOMUTANLAR dahil
BUYRUN BU VİDYODA BENİM VİDYOM OLSUN..
Emeğe saygı güzel diyin bari
Adam movie makerden yapmış bro neyle yağdırsın ehdjududvideo hoşuma gitti eline sağlık ama Meteor yağdır ne bu adamlar ddos atmıyo uzaydan meteor gönderiyor lütfen bir dahakine meteor yagdır![]()
camtasia dostum öylesine yaptım zaten tüm üyeleri yazacak değilim büyük biri gibi davran çocuk çocuk küsmeAdam movie makerden yapmış bro neyle yağdırsın ehdjudud
Ne küsmesi mkcamtasia dostum öylesine yaptım zaten tüm üyeleri yazacak değilim büyük biri gibi davran çocuk çocuk küsme